Vukao ju je po stanu

Skandal o kojem bruji cijela Srbija: Folk-pjevačica ne izlazi iz stana nakon što ju je suprug brutalno pretukao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon obiteljskog nasilja koje je doživjela od supruga Luke Lazukića, Nataši Bekvalac podrška kolega stiže sa svih strana.

U noći s petka na subotu Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić. Do incidenta je došlo kad se on pijan vratio iz noćnog izlaska, a jedna od najpoznatijih folk-pjevačica u njegovu je mobitelu pronašla poruke od druge žene. Došlo je do svađe pa do fizičkog obračuna, piše srpski Blic. Izvor tvrdi da je Luka u jednom trenutku pobjesnio, pjevačicu šakama udarao po ranama od carskog reza i vukao je po stanu.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Zvijezda regije Propali brakovi, prevare, fizički obračuni: Pjevačica burnog života objavila fotku kad je imala samo 16

''Zbilja je strašno to što se dogodilo'', govori izvor.

Nataša se o incidentu nije oglasila, a kad se u subotu ujutro došla prijaviti u Hitni centar, uz nju je bila njezina sestra Kristina koja također za medije ne želi ništa komentirati.

O spomenutom skandalu bruji cijela Srbija, a vezano za to na društvenim mrežama oglasili su se i brojni Natašini kolege te zaključili da Luku svakako treba kazniti. Podrška pjevačici stiže sa svih strana.

Poslije svega spomenutog Nataša je odlučila okončati i treći brak. Od subote ne izlazi iz stana, a njezin suprug bio je na razgovoru u policiji te mu je izrečena zabrana prilaska pjevačici.

Nataša i Luka vjenčali su se prošle godine, a krajem veljače ove godine pjevačica je rodila kćer Katju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene