Nataša Bekvalac i Luka Lazukić vjenčali su se prošle godine, a u veljači su dobili kćer Katju. Do incidenta je navodno došlo nakon što je pjevačica u suprugovom mobitelu pronašla poruke od druge žene

Galerija


Nataša Bekvalac u nedjelju ujutro prijavila se u Hitni centar u Beogradu.

Vezani članci Inicijativa #spasime (Foto:Pixsell,Goran Stanzl) Jelena Veljača i inicijativa #spasime diktiraju tempo Vladi, premijer Andrej Plenković dao obećanja Andrej Plenković (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Plenković o slučaju nasilja u Požegi: "Zamrznuo je sve stranačke dužnosti, to je jasan signal da HDZ ne tolerira nasilje"

S njom u pratnji bila je sestra Kristina, a jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica liječnicima je rekla da ju je pretukao suprug Luka Lazukić, piše srpski Blic. Prema ovom tabloidu, incident se dogodio u subotu u njihovom domu na Dedinju, a Nataša supruga nije prijavila na policiju već su to učinili liječnici kad je došla potražiti pomoć.

Nataša Bekvalac (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL)
Nataša Bekvalac (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL)

Srpski mediji pišu da je do ove grozote došlo kad se Luka pijan vratio iz noćnog izlaska i legao u krevet, a nakon što je on zaspao Nataša je uzela njegov mobitel i vidjela poruke od druge žene. Pjevačica je supruga probudila, došlo je do svađe, pa do fizičkog obračuna.

Par se vjenčao prošle godine, a krajem veljače ove godine pjevačica je rodila kćer Katju.

Srpski Blic sada piše da je Nataša nakon svega odlučila zatražiti rastavu braka.