Princ Philip izašao je u utorak iz londonske bolnice u kojoj se oporavljao nakon operacije srca.

Galerija


Britanski princ Philip (99), suprug kraljice Elizabete II., izašao je u utorak iz londonske bolnice u kojoj se oporavljao nakon operacije srca, piše dpa.

Vezani članci Princ Charles Princ Charles svojim potezom osvojio simpatije, težak dan proveo je na poseban način i nije skidao osmijeh s lica Kraljica Elizabeta II. i princ Philip - 1 Rijetka fotografija spontanog trenutka kraljice i princa Philipa postala viralna, a okolnosti njezina nastanka su jako simpatične

Philip je prvi put primljen u bolnicu Kralj Edward VII. u Londonu 16. veljače zbog, kako su izvijestili iz palače, liječenja infekcije.

Potom je premješten u drugu londonsku bolnicu, St Bartholomew's, gdje su liječnici obavili potrebne pretrage i ostavili ga na promatranju u bolnici zbog problema sa srcem. Tamo je bio podvrgnut zahvatu zbog postojećeg stanja srca te ga je uspješno prošao.

Dana 5. ožujka princ je ponovno prevezen u bolnicu Kralj Edward VII., odakle je u utorak otpušten, piše dpa.

Fotografije s mjesta događaja pokazuju da je u automobilu postavljen bijeli zaslon kako bi se visokog člana kraljevske obitelji zaštitilo od novinara.

Kasnije su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako princ sjedi na stražnjem sjedalu automobila.

Još se ne zna hoće li se Philip vratiti u Buckinghamsku palaču ili u dvorac Windsor, 33 kilometra zapadno od Londona, u kojemu posljednjih nekoliko mjeseci boravi kraljica.

(Hina)

Janko Popović Volarić objavio fotku sa sinom, komentari su urnebesni: ''Ko dva brata, sav si na maloga, izgleda starije od tebe!''

Haljina o kojoj se priča: Nikome nije jasno kako je uopće hodala, a da je sve ostalo na svom mjestu