obećali da neće reći

Koji član kraljevske obitelji je bio zabrinut da će Archiejeva koža biti pretamna? Harry je Opri iza kamera otkrio zanimljiv detalj o tome

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry šokirali su svijet svojim intervjuom s Oprom Winfrey u kojem su iznijeli svoju stranu priče života na kraljevskom dvoru u Velikoj Britaniji koji je za njih bio nepodnošljiv. Harry je nakon intervjua Opri rekao još poneke detalje čitave priče.

Voditeljica Oprah Winfrey u ponedjeljak je otkrila dio razgovora s princom Harryjem koji se odvijao iza kamera intervjua kojeg je željno iščekivao čitav svijet. Njegova supruga Meghan Markle potvrdila je u intervjuu da je jedan od članova obitelji bio zabrinut da će Archiejeva koža biti pretamna kada se bude rodio, no nije ga imenovala.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Svi nakon intervjua spekuliraju tko bi to mogao biti, a Harry je Opri rekao kako to nisu bili ni kraljica Elizabeta, ali ni princ Philip. Ipak, on i njegova supruga obećali su da nikada neće otkriti tko je to rekao kako bi tu osobu zaštitili.

"Harry mi nije otkrio identitet osobe koja je sve izjavila, no htio se uvjeriti da znam kako to nisu bili njegova baka i djed. Mogli ste vidjeti da sam pokušala iz njih izvući odgovor dok su kamere bile upaljene, ali i dok su bile ugašene", komentirala je voditeljica nakon intervjua.

Podsjetimo, Meghan Markle i princ Harry šokirali su svijet svojim intervjuom s Oprom Winfrey u kojem su iznijeli svoju stranu priče života na kraljevskom dvoru u Velikoj Britaniji koji je za njih bio nepodnošljiv.

Meghan je tako iskoristila priliku da ih optuži za rasizam, rekavši kako su se neki članovi kraljevske obitelji brinuli hoće li boja kože njezina i Harryjeva sina Archieja biti pretamna jer je ona mještovite rase, a Harry je bijel. Dodala je i kako je malenom uskraćena titula princa i 24-satno osiguranje. Na Oprino pitanje je odgovorila kako je prilično sigurna da je taj jedan član obitelji bio previše zabrinut da će Archie biti rođen pretaman, a da je joj titula "veličanstva" kod njegova imena nije važna.

Inače, Meghan i princ Harry su intervjuu otkrili i da će njihovo drugo dijete biti curica te da ne mogu biti zahvalniji što se tako pogodilo nakon 22-mjesečnog sina Archieja. Dodali su kako im je dvoje djece dovoljno.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Susan Sarandon (Foto: Getty Images) Nekad i sad Vruće scene seksa nije joj problem snimati ni u osmom desetljeću, ali u ovakvom izdanju ju je malo teže prepoznati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene