Kada su u pitanju veliki TV spektakli koji se prenose uživo, uvijek možemo očekivati neočekivano.


Nagrade Grammy samo što nisu dodijeljene tako da je sad pravo vrijeme da saznamo što se priča i što se nagađa iza kulisa ovog spektakularnog showa.

FOTO U centru pozornosti - I to ne samo zbog dekoltea!

Vezani članci Slika nije dostupna Bili su luzeri, a danas su najpoznatiji ljudi na svijetu: Evo kako su počeli! Slika nije dostupna UHVAĆENI – Mislili da ih nitko ne gleda!

Već je procurio raspored sjedenja koji nama možda i ne znači puno, ali nekim je zvijezdama itekako važno gdje će sjediti. Sudeći prema fotografije, najbolja mjesta imaju Kanye i Kim. Iako u istom redu, njihovi dobri prijatelji Beyonce i Jay-Z, sjediti će nešto dalje od njih, a u blizini Annie Lennox. Raspored je objavio 'VibeMagazine'.

Ono što svi očekuju je susret Katy Perry i Taylor Swift, nekada najboljih prijateljica, a sada ljutih suparnica. Sigurno su organizatori potpuno slučajno ove dvije dive posjeli samo nekoliko stolaca jednu od druge. Moglo bi biti zabavno.

VIDEO O ovome se priča: Zajahala tigra i osvojila teren!

Kim Kardashian jako želi statuu Grammy odnijeti kući. Nemojte se bojati, Kim nije nominirana ni u jednoj kategoriji, ona, prirodno, navija za svog supruga Kanye Westa.

Jessie J je jedna od onih koji silno žele dobiti nagradu. Nakon što je ostala praznih ruku na Britsima, otvoreno je rekla kako je bila shrvana time. Ovo je njezina prilika da se to možda popravi.

Iako je muškarci nemilice oblijeću, Taylor Swift ni jednog od njih neće povesti kao svoju pratnju. Njezina pratnja biti će najbolja prijateljica iz djetinjstva Abigail Anderson.

Možda ipak nitko nije uzbuđeniji od Rihanne koja će, po prvi puta, zajedno s Westom i McCartneyjem, uživo izvesti hit 'FourFiveSeconds'.

Upućeni kažu kako je RiRi iskreno uzbuđena jer će ovo biti njezin veliki povratak i to još u tako dobrom društvu. Njezin osmi studijski album ove bi godine trebao biti objavljen.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook