Super Katy

VIDEO O ovome se priča: Zajahala tigra i osvojila teren!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I ove godine poluvrijeme najvećeg američkog sportskog natjecanja bilo je puno zvijezda – Katy Perry dobila je pojačanje na terenu, a i u ušla je poput prave kraljice – na ogromnom mehaničkom tigru!

Super Bowl nije samo sportsko natjecanje, već pravi spektakl! Momčad New England Patriotsa, koju vodi američki Hrvat Bill Belichick, osvojila je 49. naslov prvaka profesionalne lige američkog nogometa (NFL). U poluvremenu utakmice gledatelje je zabavljala američka pjevačica Katy Perry, uz pomoć Missy Elliott i Lennyja Kravitza.

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Patriotsi osvojili Super Bowl: Belichicku 'hrvatsko finale' i četvrti naslov!

Kraljice Super Bowla: Charlotte, Kate ili Kim - Koja je više seksi?

Bio je to pravi show koji nam je nam je dao uvid u Kateintu 'Prism' turneju s kojom obilazi svijet zadnjih godinu dana. Na teren je stigla na velikom mehaničkom tigru kojim su upravljali asistenti, dok je ona poput kraljice džungle njime bez problema upravljala - baš u stilu svoje pjesme 'Roar'.

Katy je promijenila nekoliko odjevnih kombinacija – od vatrenog trikoa, glamurozne srebrne haljine ili retro šarene haljinice kada su na red stigle 'California Gurls', 'Teenage Dream' ... – osim o tigru, pričalo se i o velikim plišanim morskim psima koji su zaplesali s njom na pozornici.

Procjenjuje se da će ovogodišnja potrošnja vezana uz Super Bowl biti rekordna, odnosno da će Amerikanci u vikendu najvećeg sportskog događaja potrošiti čak 14,3 milijarde dolara. Ovogodišnji Super Bowl bio je poseban po tome što su treneri obiju momčadi hrvatskog podrijetla. Puno poznatiji Bill Belichick (62) vodi New England Patriotse, a Pete Carroll (63) prošlogodišnje prvake Seattle Seahawkse.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene