Grammy vikend

FOTO U centru pozornosti - I to ne samo zbog dekoltea!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovaj vikend rezerviran je za Grammy glazbene nagrade

Svečanu dodjelu ovogodišnjih nagrada Grammy uveličat će svojim nastupima 8. veljače u Los Angelesu američka pop diva Madonna i australski hard rock sastav AC/DC, priopćila je u utorak američka Akademija za diskografsku umjetnost i znanost (NARAS) koja dodjeljuje nagrade.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP "jači nego moj!" Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

Beyonce je nova rekorderka u Grammy nominacijama – prešla Dolly Parton

Osim njih, nastupa i legenda američkih 'šlagera' Tony Bennett i ikona kontrakulture Lady Gaga. Oni su jedan od međugeneracijskih dueta koji će pjevati na dodjeli nagrada američke glazbene industrije, dok će engleska kantautorica Jessie J pjevati s velškom legendom Tomom Jonesom, Adam Levine s Gwen Stefani, a irski pjevač Hozier sa škotskom divom Annie Lennox. Nastupe su najavili i Beyonce i to s John Legendom.

 

Već se sve počelo pripremati za dodjelu u nedjelju, a održan je i party na kojem je Gaga bila u centru pažnje u glamuroznoj haljini dubokog izreza.

Na popisu glazbenika koji će zabavljati publiku na dodjeli 57. godišnjih nagrada za izuzetne doprinose u glazbenoj umjetnosti i diskografiji još su američki country pjevač Eric Church, mlada američka pop pjevačica Ariana Grande i engleski glazbenik Ed Sheeran. Church je nominiran u četiri kategorije, uključujući za najbolji country album za "The Outsider", a Sheeran u tri, među kojima je i ona za album godine i najbolji pop vokal za njegov drugi studijski album "X". Grande se natječe u dvije kategorije, jedna od kojih je ona za najbolji pop vokalni album za "My Everything". 

Madonna je u svojoj višedesetljetnoj glazbenoj karijeri dobila sedam nagrada Grammy, a AC/DC jednu, za najbolju hard rock izvedbu za "War Machine" 2010. Nije poznato hoće li s bendom nastupiti i bubnjar Phil Rudd, koji dva dana nakon svečanosti, 10. veljače, ima ročište na sudu na Novom Zelandu zbog posjedovanja droge i prijetnji smrću.

Svečanost dodjele 57. godišnjih nagrada Grammy, koja se održava u Staples Centru u Los Angelesu, jedno je od najgledanijih svjetskih TV događanja. Ove godine dodijelit će se 83 nagrade, jedna više nego 2014. (HINA)

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene