zanimljiva večer

Na koncertu srpske pjevačice hrvatski nogometaš i njegova djevojka, iznenađenje večeri bio još jedan poznati sportaš

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Nikolić održala je prvi koncert nakon karantene uzrokovane pandemijom koronavirusa, a na koncertu su bili tenisač Novak Đoković te nogometaš Mateo Pavlović i njegova djevojka.

Pjevačica Ana Nikolić u srijedu je održala prvi koncert nakon duže pauze u jednom beogradskom kafiću te je otpjevala svoje najveće hitove, a na koncertu su se našla brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Novak Đoković jasno je i zašto! Nove fotografije Novaka Đokovića obilaze svijet, snimljen je na plaži bez supruge Jelene, ali nije bio sam

Iznenađenje večeri bio je tenisač Novak Đoković, koji je na zabavu stigao sa svojom braćom Đorđem i Markom. Pjevačica je bila oduševljena što ju je došao poslušati najbolji tenisač svijeta. "Ja Đokoviće poznajem još otkako sam bila mala, a Novak i ja također se znamo još odmalena", rekla je Nikolić za srpski Blic.

Na koncertu su bili hrvatski nogometaš Mateo Pavlović i njegova djevojka, pjevačica Kaya Ostojić. Upravo zbog Pavlovića pjevačica je krajem prošle godine navodno ostavila supruga, a nakon brojnih nagađanja par je potvrdio vezu koju su u početku negirali. Otkrila su ih putovanja i fotografije koje su objavljivali s istih lokacija.

Ana je za nastup odabrala zanimljiv kostim, a stil je upotpunila šeširom. Posljednjih dana pažnju je plijenila svojim izgledom nakon što je skinula više od 30 kilograma.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene