Ana Nikolić održala je prvi koncert nakon karantene uzrokovane pandemijom koronavirusa, a na koncertu su bili tenisač Novak Đoković te nogometaš Mateo Pavlović i njegova djevojka.

Galerija


Pjevačica Ana Nikolić u srijedu je održala prvi koncert nakon duže pauze u jednom beogradskom kafiću te je otpjevala svoje najveće hitove, a na koncertu su se našla brojna poznata lica.

Vezani članci Ana Nikolić Ana Nikolić otkrila kako je izgledala nekada, pa izazvala divljenje: "Nikad nisi trebala ništa raditi na licu" Jennifer Lopez Seksi video Jennifer Lopez nalikuje dobro znanom spotu srpske pjevačice, primjećujete li sličnost?

Iznenađenje večeri bio je tenisač Novak Đoković, koji je na zabavu stigao sa svojom braćom Đorđem i Markom. Pjevačica je bila oduševljena što ju je došao poslušati najbolji tenisač svijeta. "Ja Đokoviće poznajem još otkako sam bila mala, a Novak i ja također se znamo još odmalena", rekla je Nikolić za srpski Blic.

Na koncertu su bili hrvatski nogometaš Mateo Pavlović i njegova djevojka, pjevačica Kaya Ostojić. Upravo zbog Pavlovića pjevačica je krajem prošle godine navodno ostavila supruga, a nakon brojnih nagađanja par je potvrdio vezu koju su u početku negirali. Otkrila su ih putovanja i fotografije koje su objavljivali s istih lokacija.

Ana je za nastup odabrala zanimljiv kostim, a stil je upotpunila šeširom. Posljednjih dana pažnju je plijenila svojim izgledom nakon što je skinula više od 30 kilograma.

Ovako je Maja Šuput izgledala prije 15 godina: Nekad je bila brineta i imala potpuno drugačiji imidž