Baš su posebni

Đokovići pokazali dio svog raskošnog doma, ali i kako se zabavljaju dok borave u karanteni

Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Đoković, Novak Đoković (Foto: Profimedia) Galerija

Mislimo na sve vas i šaljemo vam puno ljubavi, uz želju da ovu situaciju prebrodimo zajedno i da iz nje izađemo svi bolji i snažniji, napisala je Jelena Đoković na Instagramu u videu u kojem je pokazala svoj raskošni dom.

Tenisač Novak Đoković (32) i njegova supruga Jelena često pokazuju kako provode vrijeme u samoizolaciji, a na društvenim mrežama ovoga puta objavili su video iz svoje raskošne kuće.

Pogledaj i ovo Jelena i Novak Đoković Opa! Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

"Sretan Uskrs svima onima koji slave! Mislimo na sve vas i šaljemo vam puno ljubavi uz želju da ovu situaciju prebrodimo zajedno i da iz nje izađemo svi bolji i snažniji. Novak i ja smo vam obećali joga izazov i baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pjevaju, psi laju... sve idealno. Pridružite nam se na ovom #NDFacroyogachallenge! Vjerujem da je ovo najzabavnije sa klincima. Pokušajte, snimite, tagirajte nas, a mi ćemo vas repostati! Jedan, dva, tri... i idemooo!" napisala je Jelena na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Easter to everyone celebrating! We are thinking of you on this special day, and we wish to get through this time together united and healthier than ever. This day gives us another reason to be thankful for our family, friends and everything that surrounds us. Since this is a unique situation we are all in, let’s celebrate it in a unique way - we challenge you to do our #NDFacroyogachallenge! 💪🙏 Swipe right to see me fly 😂🧚 Everyone who wants to join, try this at home with your partner, child, roommate or anyone who is in the mood for some physical activity, and we will repost you! Share your results and tag us! 👏👏🥰 @novakfoundation Srećan Uskrs svima onima koji slave! Mislimo na sve vas i šaljemo vam puno ljubavi uz želju da ovu situaciju prebrodimo zajedno i da iz nje izađemo svi bolji i snažniji. 💪🙏 @djokernole i ja smo vam obećali yoga izazov i baš smo se dosta zabavili dok smo ga snimali. Klinci pevaju, kučići laju.... sve idealno 👏🙏 Pridružite nam se na ovom #NDFacroyogachallenge! Verujem da je ovo najzabavnije sa klincima 🤣🙈🥰 Pokušajte, snimite, tagujte nas a mi ćemo vas repostovati! Jedan, dva, tri...i idemooo!

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Sretni par u zagrljaju je pozdravio obožavatelje, a istaknuli su kako se nadaju da svi provode kvalitetni vrijeme kod kuće s namilijima.

Svima je posebno pažnju skrenulo predvorje u kojem su snimili video, a obožavatelje su oduševili uređenjem interijera, što su im i napisali u brojnim komentarima.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: Profimedia) +0 Mary-Kate i Olivier Sarkozy (Foto: AFP) Zanimljivosti Veličina nije bitna: Ovi slavni parovi ne obaziru se na razlike u centimetrima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene