Izašla sa skupocjenim dodatkom

Nove fotke kao dokaz da je srpska pjevačica zaista vratila staru, seksi liniju, a neki su sumnjali u fotošop

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ana Nikolić izašla je iz beogradskog restorana i s novom frizurom, ali i torbicom Louis Vuitton vrijednom oko 15.900 kuna.

Ana Nikolić (41) u posljednje vrijeme plijeni pažnju svojim izgledom nakon što je skinula više od 30 kilograma viška. 

Pogledaj i ovo Ana Nikolić - 3 jednostavno wow! Pogledajte kako izgleda luksuzni stan Ane Nikolić u kojem živi s kćerkicom Tarom, njezina soba san je svake djevojčice

Srpska pjevačica pokazala je vitku liniju izlazeći iz restorana u Beogradu u šarenom, uskom kombinezonu. Pomalo neprepoznatljiva sa sunčanim naočalama, dokazala je da nije istina da sređuje fotografije na Instagramu kako bi izgledala mršavije i ljepše. 

Osim što je istaknula svoje nikad mršavije tijelo, Ana je otkrila i novu frizuru. Pjevačica je posvijetlila svoju tamnosmeđu kosu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life is #beautiful 🌸 .. . Vidimo se se posle u 15:30 uzivo na @premijera_rtvpink @ognjen.nestorovic @rtvpink .. Vasa A. 💋#live #rtvpink

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Nikolić se pri izlasku pohvalila i svojim modnim dodatkom, crvenom torbicom Louis Vuitton u obliku srca. Kako pišu modni magazini, torbica je izašla taman u veljači ove godine za Valentinovo, a u crvenoj se boji prodaje za 2270 dolara (oko 15.900 kuna), dok su ružičasta i crna jeftinije te stoje 1730 dolara. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene