Fotografi su snimili mjesto na kojem će svoje crkveno vjenčanje proslaviti Mate Rimac i Katarina Lovrić, a gosti im već stižu.

Galerija


U tijeku su posljednje pripreme za crkvenu svadbu Mate Rimca i njegove Katarine u Livnu, a pojavile su se i fotografije mjesta na kojem će se održati slavlje, kao i fotke Rimčeve kuće. Gosti se već okupljaju, a pred njegovom kućom je žuti automobil Nevera upravo iz proizvodnje Rimac Automobila ukrao najviše pažnje.

Vezani članci Mate i Katarina Rimac Procurile snimke s vjenčanja Mate Rimca i Katarine, mladenka je odradila zanimljiv običaj, a mladoženja je preuzeo mikrofon i izazvao ovacije Katarina i Mate Rimac dolaze u žutoj Neveri na svadbeno slavlje Mate Rimac i njegova Katarina na svadbenu proslavu stigli su u žutoj Neveri, pogledajte najnovije fotografije!

Kako su i najavili, tema njihova vjenčanja je priroda te staklenu dvoranu u kojoj će se slavlje održati okružuje 150 bala sijena. Za privatnost mladenaca i njihovih uzvanika, kojih će ovoga puta biti dosta više, brinut će se brojni čuvari, a otkriveno je i kako će na svadbi svirati Bajaga i Zabranjeno pušenje, još je ranije objavljeno u Gloriji.

Katarina je navodno po vjenčanicu otišla u Milano, a djevojačku večer je s prijateljicama provela u Livnu. Mate je na momačkoj večeri bio u Crnoj Gori, a meseni mjesec će par provesti na nekoj daljoj destinaciji.

Mate Rimac i njegova Katarina sudbonosno da izrekli su još ranije u Splitu u Vili Dalmaciji, koja je jedno od najpopularnijih mjesta za vjenčanja u Hrvatskoj, a poznata je i kao Titova vila, a mladenka je blistala u vjenčanici neobična kroja. Vjenčali su se u tajnosti nakon više od šest godina veze.

Sjećate se ovog mladića za kojim su ludovale curice prije 20 godina? Nećete vjerovati kako danas izgleda i čime se bavi!

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem