Golupčići!

Procurila nova fotka zaljubljenih Graše i Hane, pozirali su zagrljeni i nasmijani, a poznato je i gdje su bili!

Hana Huljić Hana Huljić DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić skupa su otputovali u Sloveniju gdje su fotografirani na jednom druženju, a fotografija je objavljena na Instagramu.

Otkako se doznalo da su par, oči domaće javnosti uprte su u Petra Grašu (45) i 14 godina mlađu Hanu Huljić, i prati se svaki njihov novi potez.

Pogledaj i ovo Petar Grašo Doznaje IN Magazin! Petar Grašo za IN Magazin potvrdio sretnu vijest: Hana je opet trudna, čekaju drugo dijete!

Tako su sada Grašini vjerni fanovi iskopali njihovu novu zajedničku fotografiju koja je objavljena na Instagramu jedne vinarije u Sloveniji i na kojoj novopečeni par izgleda zaljubljenije nego ikad.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MOVIA (@moviawines)

Grašo i Hana tamo su se družili s poznatim slovenskim chefom Tomazom Kavcicem, a na petoj fotografiji u nizu poziraju zagrljeni i nasmijani.

Fotka novopečenog para objavljena je i na fan stranici Petra Graše, a prizor je rastopio njegove obožavatelje koji su se u komentarima složili kako su on i Hana savršen par.

Podsjetimo, za njihovu vezu doznalo se početkom listopada kada su zajedno fotografirani u Zagrebu, a navodno su par još od ljeta. Novopečeni par još je tajnovit o svojoj vezi i Grašo je dosad bio kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju ove godine.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić (Foto: Instagram) +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić ima koronu: "Cijepljena sam dvaput, ali me ozbiljno sastavilo, mislila sam - pa neću baš noćas otegnuti''  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene