Romantična šetnja

Grašo i Hana uhvaćeni na zajedničkom putovanju, evo gdje su ih snimili, a on je nabacio i komentar na cijelu situaciju!

Hana Huljić - 7 Hana Huljić - 7 In Magazin 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 7 Hana Huljić - 4 Hana Huljić +0 Hana Huljić Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić snimljeni su u romantičnoj šetnji Sarajevom.

Petar Grašo i Hana Huljić snimljeni su zajedno na prvom putovanju otkako se pročula vijest o njihovoj ljubavnoj vezi. Par je snimljen u zaljubljenoj šetnji sarajevskom Baščaršijom, a Hana nije ispuštala Petrovu ruku.

Pogledaj i ovo Hana Huljić i Petar Grašo otkrila i kakav je kao otac Hana Huljić progovorila o braku s Petrom Grašom i prisjetila se njihova vjenčanja: "Na kraju je sve to bilo neizvedivo"

"Jesmo li dobro ispali", upitao je Petar fotografe portala Dnevni avaz prije nego što su produžili u svojem pravcu.

Fotografije iz romantične šetnje pogledajte OVDJE. 

Petar i Hana navodno su u vezi od ovog ljeta, a šuška se i da se ona doselila u njegov zagrebački stan. Novopečeni par još je tajnovit o svojoj vezi i Grašo je dosad bio kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost, ali ipak se osvrnuo na napise da će postati otac.

"Prvi put čujem za to. Kao i mnoge informacije o kojima se piše ovih dana, ni ova nije istinita! Tim više što je Tonči Huljić, moj sadašnji punac, otkako je napisao Misu, postao još uzoritiji i zabranio djeci da išta rade prije braka", kroz smijeh je izjavio Petar za tportal.

A ni Hana nije bila puno pričljivija o njihovoj ljubavi.

"Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju", izjavila je za Večernji list.

Nešto rječitiji bio je njezin otac Tonči, koji je otkrio da on i supruga Vjekoslava odobravaju novog dečka svoje kćeri, koji je inače i njihov dugogodišnji suradnik i prijatelj. O svemu se oglasio i Petrov otac, ugostitelj i bivši košarkaš Zoran Grašo, koji je također sretan zbog novog para.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju ove godine.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 4 Kristina Penava - 6 Kristina Penava - 5 Kristina Penava - 3 +7 Kristina Penava Mandarina Nekad i sad Kristina Mandarina pokazala kako izgleda ovih dana, razlika od njezinih prvih fotki koje svi pamte itekako se vidi!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić +0 Mia Kovačić, Ljupka Gojić Mikić i Ida Prester Celebrity Nećete vjerovati koju je to slavnu facu odbila naša bivša manekenka: ''Mislim da je to najgora stvar koju sam sebi napravila!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene