Monika Kravić podijelila je staru fotografiju s dobrom prijateljicom Ivonom Perišom, s kojom je započela voditeljsku karijeru u popularnom showu "Story Super Nova".

Galerija


Monika Kravić obilježila je poseban dan fotografijom starom 17 godina i tako podsjetila na svoje voditeljske početke na Novoj TV. 

Vezani članci Monika Kravić Vjenčani buket Monike Kravić krije tajnu poruku, gotovo da ga nije ispuštala iz ruku: ''Sve je u detaljima'' Monika Kravić Monika Kravić čeka dijete sa zagrebačkim odvjetnikom, poznat je spol bebe, a i kada će voditeljica roditi

"Povratak u 2004. Ovo smo moja srodna duša i ja. I danas smo ovako mlade, sretne i pune života. Sretan Ti rođendan, najposebnija moja!" napisala je Monika pokraj slike s Ivonom Perišom, koja je bila dio showa "Story Super Nova" baš kao i ona. Istaknula je da su to bili sretni dani. 

Kravić, koja radi kao radijska voditeljica, dobila je puno komplimenata za svoj izgled. "Kako ste zgodne", "Ljepotice", "Divne", komentirali su Monikini pratitelji. 

Inače, Kravić je upoznala Ivonu malo prije nego što su se prijavile u prvi hrvatski reality show "Story Super Nova", a obje su došle do finala. Periša živi u Koprivnici i 2017. je rodila svoje četvrto dijete te uz obitelj uspješno kombinira i posao. 

Monika ima dva sina iz braka s Marijem Mamićem i prema pisanju domaćih medija, Ivona joj je bila vjenčana kuma. Voditeljica je u vezi s odvjetnikom Franom Olujićem. 

Prva epizoda "Story Super Nova" emitirana je 2003., a nešto kasnije i "Story Super Nova Music Talents", emisije koje su postale društveni i medijski fenomeni hrvatske televizijske povijesti.

Maja Šuput u uskoj haljini istaknula rastući trbuh, komplimenti ne prestaju: "Kakva ljepota, baš blistaš"