Monika Kravić objasnila je na Instagramu zašto je nema često u javnosti i čime se bavi.

Galerija


Voditeljica Monika Kravić se rijetko pojavljuje u javnosti, a sada je odgovorila na pitanje gdje se skriva koje mnogi postavljaju. 

Vezani članci Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Monika Kravić još je jednom dokazala kako blista nakon razvoda od Mamićeva sina Slika nije dostupna Plijeni pozornost: Evo što Monika Kravić radi dok Mamić priprema svadbu

"Znali su me pitati gdje sam se sakrila...  Evo tu sam bila! Nikad nisam niti otišla, samo sam sada s druge strane. PS. Koja vam je omiljena pjesma?", pitala je Monika koja radi na Narodnom radiju

Bivša supruga Marija Mamića je i pozirala na svom radnom mjestu, a dobila je komplimente da lijepo izgleda te da je najljepša kada ostavi prirodnu kosu, svoje kovrče. 

Inače, Monika je u ožujku prvi put snimljena sa svojim novim dečkom, odvjetnim Franom Olujićem dok se o njihovoj vezi počelo šuškati mjesec dana ranije. Neki mediji pišu da su zajedno od jeseni prošle godine. 

Monika je od 2003. godine bila u braku sa sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem, a nakon udaje odlučila se povući iz javnosti i posvetiti obitelji. U braku je rodila dvoje djece, a za razvod bivših supružnika saznalo se 2017. godine.

Kristina Mandarina pokazala kako izgleda u stvarnosti, objavila fotografiju bez šminke i filtera