Monika Kravić i Fran Olujić okrunili su nedavno brakom svoju vezu, koja traje od jeseni 2019., prije nego što ove jeseni dobiju sinčića.

Galerija


Voditeljica Monika Kravić (38) i odvjetnik Fran Olujić (43) vjenčali su se u subotu 1. svibnja, a očekuju i prvo zajedničko dijete, doznao je Story

Vezani članci Monika Kravić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić odgovorila na pitanje koje je mnoge zanimalo: ''Evo gdje sam se sakrila...'' Monika Kravić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić opet ljubi: U vezi je s uglednim odvjetnikom i jednim od najpoželjnijih domaćih neženja

Monika je trudna četiri mjeseca i izvor je za magazin otkrio i spol bebe, odnosno da će supružnici postati roditelji sinčića ove jeseni. 

Kravić i Olujić nedavno su svoju vezu, koja traje manje od dvije godine, okrunili brakom prije nego što im se rodi dijete. Par se vjenčao kod matičara te su imali intimnu proslavu u zagrebačkom hotelu. 

Odvjetniku je vjenčani kum bio Novica Petrač, sin poduzetnika Hrvoja Petrača s kojim je dobar prijatelj od 90-ih. Ne zna se koga je Monika izabrala za svoju kumu

Kravić i Olujić drže svoju vezu od početka u privatnosti i rijetko ih se može vidjeti zajedno u javnosti, a njihova je ljubav započela, kako su pisali domaći mediji, u jesen 2019. Prvi put su viđeni skupa u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom.

Podsjetimo, Kravić se povukla iz javnosti 2003. nakon što se udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića te se posvetila obiteljskom životu. Bivši bračni par ima sinove Jakova (8) i Josipa (11), a za razvod se saznalo 2017. godine.

Ovaj glumac toliko se promijenio, na njega su mnogi i zaboravili, pa nema šanse da na prvu pogodite o kome je točno riječ!

Maja Šuput pokazala brata svog muža Nenada, ali i preslatkog člana obitelji koji se rodio gotovo isti dan kad i njezin sinčić!