nisu uspjeli sakriti sretnu vijest

Monika Kravić se zaručila za poznatog zagrebačkog odvjetnika: Otkriveno i gdje se dogodila prosidba

Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Galerija

Monika Kravić i Fran Olujić prvi put su viđeni skupa u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom, a veza navodno traje od jeseni 2019.

Radijska voditeljica Monika Kravić (38) zaručila se za odvjetnika Frana Olujića (43), objavio je RTL Exkluziv

Pogledaj i ovo Monika Kravić imala se i čime pohvaliti! Monika Kravić prvi put objavila fotografiju s drugim mužem, samozatajnog odvjetnika s kojim ima dijete dugo je skrivala od javnosti!

Par nije želio komentirati sretnu vijest, no RTL je saznao da novi korak u svom odnosu napravili nakon godinu i pol dana veze i da se sve prosidba dogodila tijekom njihovog putovanja u tropske krajeve. 

Inače, Monika i Fran su prvi put viđeni skupa u ožujku prošle godine tijekom šetnje Zagrebom. Kako su pisali domaći mediji, par je započeo vezu u jesen 2019. Podsjetimo, Kravić se povukla iz javnosti 2003. nakon što se udala za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića te se posvetila obiteljskom životu. 

Bivši bračni par ima sinove Jakova (8) i Josipa (11), a za razvod se saznalo 2017. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene