Nimalo se nije promijenila

Domaću publiku osvojila je nestašnim kovrčama, a 17 godina kasnije i dalje mami poglede svojom ljepotom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Monika Kravić natjecala se 2003. godine u showu "Story SuperNova", nakon čega je kratko radila kao TV voditeljica, no na kraju se posvetila obiteljskom životu.

Nova TV pokrenula je 2003. godine show "Story SuperNova", koji je ujedno bio i prvi reality show u Hrvatskoj. Lica s televizije koja smo onda gledali pratimo i danas, a jedno od poznatih iz showa je i Monika Kravić.

Pogledaj i ovo Fran Olujić sa sinom Ivanom mamina slika i prilika! Suprug jedne od najljepših domaćih voditeljica snimljen u šetnji s njihovim sinčićem, kojeg su dosad uspješno skrivali od javnosti!

Njezine nestašne kovrče i vedar duh odmah su osvojili domaću publiku. Nakon showa radila je kao voditeljica te je imala niz angažmana na poznatim emisijama, no u jednom se trenutku odlučila za potpuno drugačiji smjer.

Monika je 2007. godine upoznala Marija Mamića, a godinu kasnije stali su pred oltar. Raskošna svadba održala se u zagrebačkom hotelu Westin, a sve su čuvali zaštitari. Domaći mediji danima su pisali o svadbi godine. Malo nakon vjenčanja Monika se odlučila posvetiti obiteljskom životu te je otišla s televizije.

U centar medijske pažnje ponovno se vratila nakon što su se pojavile glasine da se rastaje od Marija Mamića, a brzo nakon toga bilo je jasno da se par zaista razvodi. U braku su dobili dvoje djece, no Monika je nakon prekida jedno vrijeme iskoristila samo za sebe, a potom se vratila u medijski svijet.

Domaća ljepotica i danas je na glasu kao jedna od najljepših Hrvatica, a unatoč brojnim neugodnim situacijama koje je imala zbog razvoda od Mamića, Monika se vratila snažnija nego ikada. Njezinim obožavateljima posebno za oko zapnu njezine modne kombinacije, u kojima je nerijetko nepogrešiva što se tiče stila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene