Monika Kravić u vezi je s odvjetnikom Franom Olujićem od jeseni prošle godine.

Galerija


Čini se da ćemo Moniku Kravić i njezina dečka, uglednog odvjetnika Frana Olujića sve češće viđati po zagrebačkim ulicama. 

Vezani članci Monika Kravić Monika Kravić prvi put od razvoda s Mamićem snimljena u društvu novog dečka, par prošetao praznim zagrebačkim ulicama Monika Kravić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Monika Kravić opet ljubi: U vezi je s uglednim odvjetnikom i jednim od najpoželjnijih domaćih neženja

Par  je prvi put snimljen skupa sredinom ožujka u šetnji hrvatskom metropolom, a Story ih je uhvatio i prošlog tjedna na polupraznim ulicama. Monika i Fran bili su u ležernom, sportskom izdanju te su se držali za ruke. Bivša televizijska voditeljica izašla je bez šminke na licu. 

Inače, prema pisanju nekih domaćih medija, par je u vezi od jeseni prošle godine. S vremenom su se odlučili sve manje kriti, pa su viđeni u javnosti na večeri u zagrebačkom restoranu, a kasnije i u šetnji. 

Monika je od 2003. godine bila u braku sa sinom Zdravka Mamića, Marijem Mamićem, a nakon udaje odlučila se povući iz javnosti i posvetiti obitelji. U braku je rodila dvoje djece, a za razvod bivših supružnika saznalo se 2017. godine.

 

Teško je povjerovati, ali njih dvoje bili su skupa prije gotovo 20 godina: On je od nje puno mlađi, ali to im nije smetalo