Sad je kasno da se kaje...

NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA SVIH VREMENA: 'I dalje me sram'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

19. studeni 1998. ostat će zapamćen u povijesti kao dan kada je bivši američki predsjednik Bill Clinton započeo svoju ispovijest ispred američkog Senata, a vezano uz skandal s Monicom Lewinsky.

Monica Lewinsky nakon 20 godina od jednog od najvećih skandala koji su potresti Bijelu kuću osjeća sram zbog svega što se dogodilo. Čak što više, osjeća se kao da već godinama javnost s nje skida sloj po sloj kože.

Pogledaj i ovo Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Dugo ih nismo vidjeli! Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama

Tada 22-godišnja stažistica u Bijeloj kući oralno je zadovoljila predsjednika Billa, a kada se o svemu povjerila prijateljici Lindi Tripp, izbio je skandal svjetskih razmjera. Clintons se branio na sve moguće načine i pokušavao dokazati da nije bio intiman s Monicom, na njegovu žalost, njezina, sada već čuvena haljina, na sebi je imala dokaz o njihovoj igri.

Monica se već dugo godina bori protiv svih vrsta internetskog zlozstavljanja i smatra kako je baš ona prava osoba za takvu kampanju jer je na svojoj koži osjetila koliko sve to može biti zastrašujuće i razarajuće po žrtvu. Izjavila je kako se i dalje osjeća ranjivom jer sram koji je proživjela 1988. i 1989. ostaje uz nju poput ljepljivog katrana kojeg se nemoguće rješiti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene