Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Famozna odjeća

Ponuda od milijun dolara: Hoće li najzloglasnija haljina u prodaju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Monica Lewinsky će, ako prihvati ponudu, dobiti milijun dolara za haljinu koju je imala na sebi za vrijeme spolnog odnosa s bivšim predsjednikom SAD-a Billom Clintonom.

Muzej erotskog naslijeđa Las Vegas ponudio je Monici Lewinsky, poznatoj ljubavnici američkog predsjednika Billa Clintona milijun dolara za haljinu koju je nosila tijekom strastvenog 'sastanka' s njim, piše NY Daily.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Pacijent nula' Monica Lewinsky prvi put javno progovorila o aferi s Clintonom! Slika nije dostupna Moćno oružje? Skandali političara: Seks, laži i videovrpce

Plava haljina Monice Lewinsky poznata je po tome što je poslužila kao dokaz o njihovoj seksualnoj aferi. Naime, Lewinsky je haljinu čuvala neopranu nakon općenja s predsjednikom u Bijeloj kući, pa je na njoj ostao njegov DNK.

Muzej joj je već prije ponudio izdašnu svotu od 250.000 dolara, kako bi u svojim prostorima haljinu izložili javnosti, a sada su svotu učetverostručili.

Portret Clintona skrivao tajnu koju nitko nije znao - Osim jednog čovjeka!

U pismu poslanom Lewinsky, izvršna direktorica Muzeja Victoria Hartmann napisala je kako želi haljinu uvrstiti na izložbu koja ispituje privatne veze ljudi na vlasti.

'Haljina će poslužiti da probudi svijest o složenosti seksualnih veza i kako ih se doživljava u Americi, naročiti kada uključuju vođe kojima dajemo naše povjerenje', napisala je direktorica.

Hartmann je već prikupila pojedine predmete za ovu temu izložbe, a među njima su i 'predmeti intimne prirode' Gennifer Flowers, glumice koja je također tvrdila da je imala vezu s Clintonom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene