'Zippergate'

Plava haljina je otkrila strogo čuvanu tajnu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stažistica u Bijeloj kući imala je prilično neprimjeren odnos sa predsjednikom SAD-a. On se sve do famozne plave haljine borio, govoreći da nije kriv.

19. studeni 1998. ostat će zapamćen u povijesti kao dan kada je bivši američki predsjednik Bill Clinton započeo svoju ispovijest ispred američkog Senata, a vezano uz skandal s Monicom Lewinsky.

Pogledaj i ovo Barack Obama, Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) Dugo ih nismo vidjeli! Bili su jedan od najmoćnijih parova i prebrodili su veliki seks-skandal, a malo tko bi ih prepoznao na najnovijim fotkama

Nakon afere s predsjednikom SAD-a htjela si je oduzeti život

Tada 22-godišnja stažistica u Bijeloj kući oralno je zadovoljila predsjednika Billa, a kada se o svemu povjerila prijateljici Lindi Tripp, izbio je skandal svjetskih razmjera. Linda je snimala telefonski razgovor sa Monicom, koja joj se povjerila o odnosu sa Clintonom. Mediji su 'rastrgali' oženjenog Clintona, koji se branio razumljivim argumentom.

Ponuda od milijun dolara: Hoće li najzloglasnija haljina u prodaju?

Naime, slučaj je postao zapamćen po njegovoj legendarnoj obrani: 'Nisam imao seksualne odnose s tom ženom'. I zaista nije (ako je vjerovati Billu), no Monica ga je oralno zadovoljila. Tijekom suđenja pred Senatom, Monica je dokazala svoju istinu - predstavivši kao dokaz legendarnu plavu haljinu, koja je bila umrljana Clintonovim sjemenom. DNK analiza pokazala je da se zaista radi o predsjedniku SAD-a. Clinton je na kraju bio primoran priznati da je 'imao neprimjerene odnose sa gospođicom Lewinsky'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene