uvijek savršena!

Bujna talijanska diva zadivila publiku na drevnoj lokaciji, još je jednom dokazala da je s godinama samo sve ljepša!

Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) afp 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) +11 Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Galerija

Monica Bellucci nastupila je u jednoj predstavi u Ateni, a svi su odmah počeli komentirati kako talijanska diva izgleda nemoguće dobro.

Talijanska diva Monica Bellucci nastupila je u predstavi "Maria Callas: Letters & Memories" na stepenicama atenske Akropole, a svi se slažu kako je bujna ljepotica izgledala savršeno u jednostavnoj crnoj haljini koja je istaknula njezine raskošne obline.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci Nakon 16 godina poznanstva! Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

56-godišnja Monica već godinama nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta, a svakim novim pojavljivanjem u javnost sve ostavi bez daha. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta, a svjetski mediji su se nakon njezina nastupa u Ateni raspisali kako izgleda nemoguće dobro.

Inače, Monica je svjetsku slavu stekla početkom 2000-ih godina, naročito nakon što je snimila filma "Malena", a kritičari njezin lik proglasili jednim od najsenzualnijih prikaza žena na filmu. Zapažene uloge ostvarila je i u "Mesiji", "Draculi", "Irréversible", "James Bond: Spectre" i drugima. Njezin najnoviji film svjetlo dana bi trebao ugledati do kraja ove godine.

Prije glumačke ostvarila je manekensku karijeru koju je započela već sa 16 godina radeći prvo kao model u Italiji za Dolce & Gabbanu, a potom i u New Yorku te Parizu gdje su je uočile druge velike dizajnerske kuće, a uskoro je snimila i prvi film "Život sa sinovima". Nikada imala problem sa snimanjem obnaženih scena i skidanjem pred kamerama, tako da su njezini glumački počeci obilježeni upravo takvim prizorima.

Od 2017. godine Monica je u zagrljaju 18 godina mlađeg Nicolasa Lefebvrea, s kojim se spetljala četiri godine nakon rastave od supruga Vincenta Cassela. Tek u studenom prošle godine potvrdila je da se viđa s nekim, no nije htjela ništa više otkrivati. "Čovjek s kojim dijelim život nema isti posao kao i ja, ali puno putuje. Njegov ritam se slaže s mojim", rekla je onda. O trećem braku još ne razmišlja, a istaknula je kako pokušava shvatiti sve što joj se dosad u životu dogodilo te zbog čega su joj posljednja dva braka propala.

Bellucci je od 1990. do 1994. godine bila u braku s fotografom Claudijom Carlosom Bassom, a od 1999. do 2015. godine s Vincentom Casselom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) +0 Princ Albert i princeza Charlene od Monaka (Foto: AFP) Celebrity Najtužnija princeza na svijetu pobjegla je od muža prije nekoliko mjeseci, a sada je sve zabrinula jednom objavom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene