uživa u ljetu

Rasnu crnku dugo nismo vidjeli: Jednu od najljepših žena uhvatili u opuštenom izdanju u društvu prijateljica

Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +4 Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Galerija

Monica Bellucci jedna je od najseksi žena svijeta, a svakom novom fotografijom dokazuje da s pravom nosi tu titulu.

Talijanska glumica i model Monica Bellucci rasna je crnka bujnih atributa koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. 55-godišnja diva već godinama ljetuje na grčkom Parosu, a ništa drugačije nije ni ovoga ljeta, unatoč pandemiji koronavirusa.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci Nakon 16 godina poznanstva! Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

Bellucci su fotografi uhvatili u društvu prijateljica dok su bile na ručku, a na sebi je imala lepršavu dugu ljetnu haljinu koja je naglasila njezin seksepil. Od fotografa nije bježala, a još jednom je svojom pojavom dokazala zašto je jedna od najljepših žena svijeta.

Monica je svoje najvažnije i najuspješnije filmove snimila početkom 2000-ih, a njezinu ulogu u filmu "Malena" kritičari do danas opisuju kao jednu od najsenzualnijih prikaza žena u povijesti kinematografije. Postala je i najstarija Bondova djevojka u povijesti, a tim se statusom okitila u 50. godini života.

Očekivano, ovoj ljepotici mnogi slavni frajeri nisu mogli odoljeti. Prvi se put udala za fotografa Claudia Carlosa Bassoa 1990., no brak je potrajao samo 18 mjeseci. Dvije godine kasnije Monica je upoznala francuskog glumca Vincenta Cassela za vrijeme snimanja filma "Apartman", a samo godinu kasnije su se i vjenčali. Zajedno su dobili dvije kćeri, a rastali su se nakon 16 godina braka.

Danas Monica uživa u zagrljaju 36-godišnjeg dečka Nicolasa Lefebvrea s kojim je tri godine u vezu, a sudeći prema njezinu izgledu - nikad nije bila sretnija ni zadovoljnija samom sobom.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene