Momčilo Otašević u seriji "Drugo ime ljubavi" tumači naizgled savršenog Sašu.

Galerija


Zapleti u hit seriji ''Drugo ime ljubavi'' sve su dramatičniji. Emocije koje proživljava Lola nakon šokantnog otkrića potaknut će cijeli niz reakcija, a iako su ona i Saša u napetom odnosu, situacije koje će ih zadesiti pokazat će koliko je njihova ljubav uistinu jaka.

Vezani članci Sjednica Vlade Plenković negativan na koronavirus, bio je na sastanku sa zaraženom ministricom Bojko Borisov Bugarski premijer pozitivan na koronavirus. Zemlja pokušava izbjeći drugi lockdown: U Sofiji zatvoreni barovi i noćni klubovi

Sašu, bogatog nasljednika koji u narednim epizodama proživljava intrigantnu ljubavnu dramu s Lolom, utjelovljuje popularni glumac Momčilo Otašević koji u novonastalim okolnostima u kojima se svi nalazimo ima poruku za sve gledatelje.

''Ja vas molim da ostanete doma, jer je situacija jako ozbiljna. Budite odgovorni i prema sebi i prema drugima. Higijena, izolacija, solidarnost. Ostani doma''.

Video možete pogledati i preuzeti na:

U današnjoj epizodi gledatelji imaju priliku pogledati kako Saša donosi Lolu u bolnicu i traži hitnu pomoć. Kad je stabiliziraju, liječnik želi uplesti policiju. Lola i Saša kriomice bježe iz bolnice. Kad Lolu rana baci u groznicu, Saša zove Jelenu koja stiže, previje joj ranu i da joj antibiotike. Saša joj otkriva istinu o Ani Tomić.

Kad se probudi, Lola Saši govori o izgubljenom djetetu i on shvaća da je sve učinila kako bi pronašla davno izgubljenog sina. Luka i Karlo očajnički pokušavaju doznati kako je Tamara, a Jelena im – u dogovoru sa sestrom – slaže da je zbog pada izgubila dijete.

Tamara je odlučila pobjeći od Krpana, a u tome joj pomažu Irena i Jelena. Luka krivi Karla za Tamarin pad, a Karla novosti potpuno dotuku. Julija Božidaru govori da Miro zbog Marije nije bio u dobrim odnosima s pokojnim bratom, što ga zaintrigira. Julija zatim Miri nudi pomoć u obliku odvjetnika, igrajući dvostruku igru.

Kseniju muči grižnja savjesti jer je Miro osumnjičen zbog njenog svjedočenja, a i shvaća da je mjesto osuđuje jer je razgovarala s policijom o Miri. Kad dođe provjeriti kako je, Miro se sukobi s njom i priznaje da je bio s Marijom te večeri kad je Darko umro. Ksenija na to krene preispitivati svoje odluke.

Nova napeta zbivanja s omiljenim junacima pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV.

Princ Charles oporavio se od koronavirusa, no njegova supruga Camilla ostaje u samoizolaciji