bravo!

Velikodušna zvijezda hit-serije: Priznala koga je i kako počastila prvom plaćom

Elizabeta Brodić (Foto: Nova TV) Elizabeta Brodić (Foto: Nova TV) Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeta Brodić Elizabeta Brodić +0 Elizabeta Brodić (Foto: Nova TV) Galerija

Elizabeta Brodić u domaćoj seriji "Drugo ime ljubavi" igra predivnu Lolu, majku koja je izgubila sina.

Glumica Elizabeta Brodić, koja u hit-seriji ''Drugo ime ljubavi" igra predivnu Lolu, u Nova buzz videu otkrila je na što je velikodušno potrošila prvu plaću.

Pogledaj i ovo Maja Medaković Jedinstveno događanje "Provjereno" dobitnik Večernjakove ruže, Ivana Paradžiković javila se uživo: "Srce mi je kao kuća, hvala!"

''Sestri sam platila odmor na Visu, roditeljima sam kupila avionsku kartu za Barcelonu i ostalo sam potrošila na druženje s prijateljima'', ispričala je Elizabeta

Više o sebi otkrila je u videu koji možete pogledati i preuzeti na:

U današnjoj epizodi pogledajte kako je Lola izvan sebe jer misli da je Mak mrtav, a i Igor se potpuno slama. Dok Lola pokušava utješiti Igora, Saša ih pronalazi i konfrontira Lolu. Zahtijeva odgovore, ali slomljena Lola ne zna kako objasniti svoje postupke. Kreće fizički obračun Igora i Saše te Igor poseže za pištoljem i puca u Sašu, ali pred metak skače Lola.

Božidar i Šiško nastavljaju istragu. Julija dovodi Božidara do Ksenije, koja je primorana reći da je svjedočila fizičkom obračunu Mire i Darka prije trideset godina. Božidar privodi Miru u postaju, ispituje ga, ali i pušta uz upozorenje da ne smije napuštati Knežev dol.
Tamara pakira svoje stvari i sprema se otići dok je Karlo pokušava zaustaviti. Tamara ga optužuje da je prevario Mariju i želi otići, ali usred svađe, Tamara pada niz stepenice.
Karmela je potresena dok ostavlja Ivanu zahtjev za sporazumni raskid braka.

Nova napeta zbivanja s omiljenim junacima pratite od ponedjeljak do petka u večernjem terminu na Novoj TV.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene