Momčilo Otašević otkrio je pred našim kamerama koje su njegove mane ali i vrline.

Galerija


Momčilo Otašević, koji u domaćoj seriji ''Drugo ime ljubavi'' utjelovljuje pilota Sašu, otkriva svoje mane i vrline.

Vezani članci Drugo ime ljubavi Iznenađenje za kraj: Kantama vode obilježili kraj snimanja serije ''Drugo ime ljubavi''! Ivana Paradžiković, Provjereno "Provjereno" dobitnik Večernjakove ruže, Ivana Paradžiković javila se uživo: "Srce mi je kao kuća, hvala!"

Nakon dugo promišljanja, u intervjuu za Nova buzz, popularni glumac za manu je odabrao lijenost, a za vrlinu dobrotu. Osim toga otkrio je i koji mu je omiljeni sladoled te u detalje opisao njegov okus.

''Izvana je čokolada, pa vanilija, a skroz unutra je jagoda, kao izmiksana. To je sladoled mog djetinjstva'', rekao je Momčilo.

Što je još rekao o sebi, možete pogledati u videu.

U sljedećoj epizodi hit-serije pogledajte kako se nakon udarca u glavu Saša osjeća sve gore jer mu se vraća sjećanje. Uvjeren je da ludi. Odlazi kod Jelene u nadi da će mu ona pomoći i ona ga, zabrinuta, šalje neurologu. Saša se budi u bolnici nakon što je izgubio svijest. Svega se prisjetio. Odlučuje otići u Zagreb kako bi od detektiva saznao sve što je moguće o Dolores.

Nada shvaća da je Karmela osoba koja je izgubila novčanik i narukvicu. Odlazi kod Petra i pokazuje mu narukvicu, uvjerena da je konačno pronašla svog unuka.

Tamara planira iskoristiti snimku razgovora Karla i Julije kako bi se oslobodila Krpanovih. No Jelena ne želi da se Tamara miješa u razotkrivanje kriminalnih radnja obitelji Krpan. Tamara je razočarana i smatra da joj Jelena opet ne daje podršku.

Kad Karmela od Petra dozna da ga je Nada pitala za narukvicu, shvati da je Nada sve povezala. Očajna, zove policiju i lažno svjedoči protiv Nade. Policija dolazi po Nadu i privodi je zbog pokušaja ubojstva Ivana.

Nova napeta zbivanja s omiljenim junacima pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV.

Kontroverzni redatelj otkrio detalje ljubavne veze s posvojenom kćeri: "Nismo skidali ruke jedno s drugoga"