Kimberley Garner engleska je dizajnerica kojoj je slavu donio show "Made in Chelsea", a ima svoju liniju kupaćih kostima koje sama reklamira.

Galerija


Kimberley Garner (29) neobično je vidjeti bilo gdje drugdje osim na plaži, gdje privlači pažnju u svojim oskudnim kupaćim kostimima. 

Vezani članci Kimberley Garner Ne skida se iz tangica koje redovito pokazuje na plaži, dok svi pokušavaju saznati tko je misteriozni muškarac kojeg ljubi Kimberley Garner Produžila zimski odmor pa se hvali besprijekornom linijom u izazovnim kupaćim kostimima

Tako je i ovih dana pa je modna dizajnerica po cijele dane u Miamiju i uživa šetajući se, a rijetko ide na kupanje. Kimberley je obukla jednodijelni zeleni badić koji joj je jedva zadržavao grudi i toliko ga je rastegnula da joj se isticalo međunožje i istrenirana pozadina. 

Ovog puta s s Garner nije bio njezin misteriozni dečko s kojim je prošlih mjeseci često bila na plaži i nisu se mogli suzdržati od izmjenjivanja nježnosti. 

Inače, atraktivna Engleskinja poznata je po sudjelovanju u showu "Made in Chelsea", a svoju prvu liniju badića kreirala je 2013. Garner je nedavno na istoj plaži u Miamiju pokazala svoj oskudni ljubičasti bikini dok je u prosincu uživala na Barbadosu u modnim snimanjima i druženju s dragim.

Nikolina Ristović javila se na Instagramu i pokazala gdje boravi s kćerkicom nakon što su obje završile u bolnici