Kimberley Garner engleska je dizajnerica kojoj je slavu donio show "Made in Chelsea", a ima svoju liniju kupaćih kostima koje sama reklamira.

Galerija


Kimberley Garner (29) neobično je vidjeti bilo gdje drugdje osim na plaži, gdje privlači pažnju u svojim oskudnim kupaćim kostimima. 

Vezani članci Kimberley Garner Produžila zimski odmor pa se hvali besprijekornom linijom u izazovnim kupaćim kostimima Slika nije dostupna FOTO Zaustavi se vjetre, zacrvenilo se nešto!

Tako je i ovih dana pa je modna dizajnerica po cijele dane u Miamiju i uživa šetajući se, a rijetko ide na kupanje. Kimberley je obukla jednodijelni zeleni badić koji joj je jedva zadržavao grudi i toliko ga je rastegnula da joj se isticalo međunožje i istrenirana pozadina. 

Ovog puta s s Garner nije bio njezin misteriozni dečko s kojim je prošlih mjeseci često bila na plaži i nisu se mogli suzdržati od izmjenjivanja nježnosti. 

Inače, atraktivna Engleskinja poznata je po sudjelovanju u showu "Made in Chelsea", a svoju prvu liniju badića kreirala je 2013. Garner je nedavno na istoj plaži u Miamiju pokazala svoj oskudni ljubičasti bikini dok je u prosincu uživala na Barbadosu u modnim snimanjima i druženju s dragim.

Nikolina Ristović javila se na Instagramu i pokazala gdje boravi s kćerkicom nakon što su obje završile u bolnici