Kimberley Garner u zadnje vrijeme uglavnom boravi na plaži s misterioznim muškarcem i pritom nosi oskudne badiće koje je sama kreirala.

Galerija


Modna dizajnerica Kimberley Garner (29) ne miče se s plaže, a ni ne odvaja se od misterioznog muškarca s kojim često izmjenjuje nježnosti u javnosti.

Lijepa Engleskinja je provela utorak na plaži u Miamiju s dečkom. Kimberley je iskoristila te trenutke da bi promovirala drukčiji model svoje linije kupaćih kostima i pritom je teško procijeniti koji je oskudniji. 

Obukla je bijele tangice koje je uskladila s lepršavom haljinicom, odnosno pareom koji joj je pokrivao grudi, a dok je puhao vjetar otkrivao je njezinu dobro oblikovanu pozadinu. Njen dragi je nosio kupaće hlačice i bijelu majicu te ga je kao i svaki put zasjenila i sve su oči bile uprte u nju. 

Inače, atraktivna Engleskinja je je poznata po sudjelovanju u showu "Made in Chelsea", a svoju prvu liniju badića je kreirala 2013. Garner je nedavno na istoj plaži u Miamiju pokazala svoj ljubičasti, oskudni bikini dok je u prosincu uživala na Barbadosu u modnim snimanjima i druženju s dragim. 

Milijuni lajkova za najnoviju fotografiju Jennifer Aniston, svi su primijetili malu promjenu na koju se odvažila!

Zbog "Ambasadorove kćeri" stekao je međunarodnu slavu, a sad je povukao potez zbog kojeg mu poruke ne prestaju stizati