Dizajnerica Kimberley Garner uhvaćena je sa svojim misterioznim dečkom na plaži u Miamiju, gdje je u bikiniju s tangicama bila glavna atrakcija.

Galerija


Modna dizajnerica Kimberley Garner i dalje ističe da je zabrinuta zbog situacije s pandemijom koronavirusa u svijetu, nedavno je na društvenim mrežama priznala kako još uvijek odbija sve pozive na druženja s većim brojem ljudi, ali zato svoje slobodno vrijeme provodi s novim misterioznim dečkom na plaži u Miamiju.

Vezani članci Kimberley Garner Produžila zimski odmor pa se hvali besprijekornom linijom u izazovnim kupaćim kostimima Slika nije dostupna FOTO Zaustavi se vjetre, zacrvenilo se nešto!

Njihovo zajedničko pojavljivanje nije promaklo dežurnim paparazzima. 29-godišnja Kimberly za dan na suncu odabrala je ljubičasti bikini s tangicama, pa njezinom novom dragom nije bilo lako skinuti pogled s tog prizora, a snimio je i video koji je ona objavila na svom Instagramu. 

Kimberley se u jednom trenutku malo opustila pa je otkopčala gornji dio bikinija, a a u trenutku kada je shvatila da je na meti objektiva sakrila je grudi rukama i zakopčala se. 

Prije Miamija par je bio na Barbadosu odakle su njezine fotografije u sićušnom kupaćem kostimu obišle svijet, a malo tko se nije divio savršeno utreniranoj figuri.

Svoju izgled i besprijekornu liniju uspješna dizajnerica može zahvaliti i promjenama u načinu života koje je uvela tijekom pandemije koronavirusa, a koji se najviše tiču njezina zdravlja.

"Hvala svima na porukama o tijelu. Totalno sam promijenila svoje stavove prema svemu, uključujuči i zdravlje. Tijekom prvog vala sam bila toliko zabrinuta za svoje najmilije da sam počela kuhati samo zdravu hranu. Tijelo mi je sada postiglo prirodnu ravnotežu. Obično sam svake godine prilikom odlaska na plažu osjećala dozu nesigurnosti, ali ovo je prvi put da se zapravo osjećam ugodno, snažno i dobro", otkrila je na društvenim mrežama.

Kimberley je prije godinu dana otkazala vjenčanje koje se trebalo održati u tajnosti i prekinula dugogodišnju vezu.

Severina pozirala u badiću neobičnog kroja sa zanimljivim prorezom na dekolteu, nema za nju zime

 

A što je ovo?! Prošetala u haljini za koju ne postoji riječ kojom bi se mogla opisati, pogledajte sami!