Mladen i Brankica Grdović nekoliko su se puta mirili i prekidali, a čini se kako su nakon rastave u listopadu prošle godine svojoj ljubavi odlučili dati još jednu šansu.

Galerija


Mladen Grdović i njegova Brankica u listopadu prošle godine službeno su se rastali, no čini se kako su svojoj ljubavi ipak odlučili dati još jednu šansu. 62-godišnji Grdović je nedavno na društvenim mrežama objavio fotografiju s Brankicom te je rekao da često idu zajedno u šetnju i dosta vremena provode zajedno.

Vezani članci Mladen Grdović Neobična lista zanimljivosti iz biografija poznatih Hrvata: Koju je domaću divu pogodio grom, a u kojem sportu Grdović ima 30 zlatnih medalja? Mladen Grdović (FOTO: Zeljko Mrsic/PIXSELL) Brojni skandali Mladena Grdovića: Pijanstvo, obiteljsko nasilje, tučnjave, prometne nezgode…

Kako javlja RTL, par se pomirio, a Mladen je dijamantnim prstenom zamolio svoju bivšu za oprost. Navodno ponovno i žive zajedno u kući iz koje se Brankica bila iselila.

Supružnici su se tijekom godina nekoliko puta razdvajali i mirili, a brak je bio ispunjen brojnim turbulencijama iako se Mladen trudio pokazati kako je s njima sve u redu, a bio je privođen i zbog obiteljskog nasilja.

"Radi se o tome da se mi još uvijek volimo i da od toga nema ništa. Koliko ja znam, nekoliko mojih prijatelja pjevača ženilo se po tri-četiri puta. Ja sam jedanput oženjen i nikad se neću rastaviti. Mi malo u zadnje vrijeme ponižavamo žene, ali mislim da su one 85 % zaslužne za naš uspjeh'', izjavio je Mladen prije nekoliko godina.

Ova bujna ljepotica uvijek pronađe razlog da objavi novu fotku ubojitog dekoltea, fanovi joj poručili da nije fer

Princ Harry viđen prvi put od intervjua kod Oprah, djelovao je potpuno drugačije od osobe na koju smo navikli