Gotovo je

Ipak konačan kraj! Mladen Grdović i supruga Brankica rastali se nakon 20 godina braka

Mladen Grdović Mladen Grdović DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) +0 Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) Galerija

Mladen i Brankica Grdović nisu uspjeli spasiti svoj brak, a posljednje tri godine nisu više ni zajedno živjeli.

Braku našeg popularnog domaćeg pjevača Mladena Grdovića i njegove supruga Brankice i službeno je došao kraj nakon što je okončan na Općinskom sudu u Zadru.

Pogledaj i ovo Maja Šuput vežu ih sjećanja! Maja Šuput ispričala anegdotu s Grdovićem koju nikad neće zaboraviti: ''Onda su nas istjerali van!''

Iako je Mladen negirao bračne probleme, zadarski.hr prenosi da je Brankica 21. svibnja podnijela tužbu protiv pjevača radi razvoda braka, a sud ju je potvrdio u kolovozu. Ona je u tužbi navela kako je s Mladenom zaključila brak 4. svibnja 1998. godine, ali da su njihovi odnosi teški i trajno poremećeni te da njihov zajednički život više nije moguć. Navela je i da su ranije u izvanbračnoj zajednici proveli osam godina, ali da posljednje tri godine uopće ne žive zajedno.

Dodala je i da je Mladenu dala nekoliko šansi za pomirbu, međutim da je situacija među njima postajala sve gora. On se s time nije složio i na sudu je u lipnju izjavio kako se ne želi razvesti nakon 20 godina braka.

Pjevač je prekršio i mjeru zabrane približavanja Brankici na udaljenosti manjoj od 30 metara, kada je došao na njezinu adresu gdje je živjela kao podstanar i htio je nasilno ući u stan, pa ga je zbog toga bila prijavila.

"Kako tužiteljica odlučno i sigurno ustraje u postupku razvoda braka, odnosno nema nikakvu želju niti interes poraditi na eventualnoj obnovi njihova odnosa, a iz navedenog proizlazi da više nije moguće održavanje skladnih bračnih odnosa, to u situaciji nedvojbenog izostanka volje na strani jednog supružnika radi obnove poremećenih bračnih odnosa znači ispunjenje uvjeta za razvod braka", stoji u obrazloženju presude Općinskog suda u Zadru.

Supružnici su se tijekom godina nekoliko puta razdvajali i mirili,  a brak je bio ispunjen brojnim turbulencijama iako se Mladen trudio pokazati kako je s njima sve u redu, a bio je privođen i zbog obiteljskog nasilja. 

"Radi se o tome da se mi još uvijek volimo i da od toga nema ništa. Koliko ja znam, nekoliko mojih prijatelja pjevača ženilo se po tri-četiri puta. Ja sam jedanput oženjen i nikad se neću rastaviti. Mi malo u zadnje vrijeme ponižavamo žene, ali mislim da su one 85 % zaslužne za naš uspjeh'', izjavio je Mladen prije nekoliko godina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) +2 David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene