Mladen i Brankica Grdović nisu uspjeli spasiti svoj brak, a posljednje tri godine nisu više ni zajedno živjeli.

Galerija


Braku našeg popularnog domaćeg pjevača Mladena Grdovića i njegove supruga Brankice i službeno je došao kraj nakon što je okončan na Općinskom sudu u Zadru.

Vezani članci Grdović (Foto: In Magazin) - 3 Grdović otkrio pokoji detalj o Vatrenima, a na pik je uzeo Dalića i Modrića: ''Njih dvojica o tome pojma nemaju'' Mladen i Brankica Grdović (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Brankici dozlogrdilo, na sudu se utvrđuje bračna stečevina: Hoće li ovaj put stvarno napustiti Mladena?

Iako je Mladen negirao bračne probleme, zadarski.hr prenosi da je Brankica 21. svibnja podnijela tužbu protiv pjevača radi razvoda braka, a sud ju je potvrdio u kolovozu. Ona je u tužbi navela kako je s Mladenom zaključila brak 4. svibnja 1998. godine, ali da su njihovi odnosi teški i trajno poremećeni te da njihov zajednički život više nije moguć. Navela je i da su ranije u izvanbračnoj zajednici proveli osam godina, ali da posljednje tri godine uopće ne žive zajedno.

Dodala je i da je Mladenu dala nekoliko šansi za pomirbu, međutim da je situacija među njima postajala sve gora. On se s time nije složio i na sudu je u lipnju izjavio kako se ne želi razvesti nakon 20 godina braka.

Pjevač je prekršio i mjeru zabrane približavanja Brankici na udaljenosti manjoj od 30 metara, kada je došao na njezinu adresu gdje je živjela kao podstanar i htio je nasilno ući u stan, pa ga je zbog toga bila prijavila.

"Kako tužiteljica odlučno i sigurno ustraje u postupku razvoda braka, odnosno nema nikakvu želju niti interes poraditi na eventualnoj obnovi njihova odnosa, a iz navedenog proizlazi da više nije moguće održavanje skladnih bračnih odnosa, to u situaciji nedvojbenog izostanka volje na strani jednog supružnika radi obnove poremećenih bračnih odnosa znači ispunjenje uvjeta za razvod braka", stoji u obrazloženju presude Općinskog suda u Zadru.

Supružnici su se tijekom godina nekoliko puta razdvajali i mirili,  a brak je bio ispunjen brojnim turbulencijama iako se Mladen trudio pokazati kako je s njima sve u redu, a bio je privođen i zbog obiteljskog nasilja. 

"Radi se o tome da se mi još uvijek volimo i da od toga nema ništa. Koliko ja znam, nekoliko mojih prijatelja pjevača ženilo se po tri-četiri puta. Ja sam jedanput oženjen i nikad se neću rastaviti. Mi malo u zadnje vrijeme ponižavamo žene, ali mislim da su one 85 % zaslužne za naš uspjeh'', izjavio je Mladen prije nekoliko godina.

Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav