Mladen Grdović u utorak je priveden na Prekršajni sud zbog nasilja u obitelji.

Galerija


Zadarski pjevač Mladen Grdović ponovno je priveden.

Vezani članci Američki vojnici u Iraku, ilustracija Ubijen otac iranskog nuklearnog programa, izrešetali ga u štićenom vozilu. Vlasti poručuju: "Ovo je čin terorizma, osvetit ćemo ga" Nož u ruci, ilustracija (Foto: Getty) Užas u Valpovu: Mladić nožem nasrnuo na članove obitelji i teško ih ozlijedio, uhićen 15 minuta nakon napada

Popularni pjevač u utorak je završio na Prekršajnom sudu zbog nasilja u obitelji i bezobraznog ponašanja, pa je protiv njega podignuta optužnica, piše Zadarski.hr.

Grdović je navodno u Ulici Matije Gupca verbalno napao svoju suprugu Brankicu, a onda se i neprimjereno ponašao prema prijateljici s kojom je bila. Iz zadarske policije neslužbeno su nam potvrdili da je priveden 61-godišnjak uz optužni prijedlog zbog obiteljskog nasilja te remećenja javnog reda i mira.

Pjevač je isključio mobitel te nije bio dostupan za komentar. 

Mladen za drugi petak, 15. veljače, ima zakazan koncert u Dvorani ''Krešimir Ćosić'', gdje treba proslaviti 40 godina pjevačke karijere. Kako je rekao za zadarski.hr, taj koncert posebno mu je prirastao srcu jer biti 40 godina na glazbenoj sceni nije nimalo lak zadatak.

Pjevač je u srijedu trebao imati konferenciju za medije u hotelu Kolovare u 11 sati na kojoj je trebao najaviti spomenuti koncert, no na njoj se nije pojavio, a u njegovo ime se zbog nedolaska ispričao njegov menadžer Ljubo Šeperić, piše 24sata.

Grdović je već ranije uhićen u srpnju 2016. godine, također zbog obiteljskog nasilja. Tada ga je sama supruga Brankica, koja je bila lakše ozlijeđena, prijavila za nasilje. Uhićen je zbog istoga razloga bio i 2013., dok je 2009. godine u rujnu bio osuđen zbog obiteljskog nasilja nad suprugom i bratom na osam dana uz rok kušnje od godinu dana.

Koji sretnik! 43-godišnja supruga slavnog glumca privlačila poglede u kupaćem kostimu

Pamtimo je kao mladu, crvenokosu ženu, a pogledajte kako jedna od najpoznatijih filmskih mama izgleda danas

Stravična nesreća u Beogradu: Na voditeljicu TV Pinka naletio autobus i otkinuo joj ruku!