Gotovo je

Ipak konačan kraj! Mladen Grdović i supruga Brankica rastali se nakon 20 godina braka

Mladen Grdović Mladen Grdović DNEVNIK.hr 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović - 1 Mladen Grdović - 2 Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) +0 Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) Galerija

Mladen i Brankica Grdović nisu uspjeli spasiti svoj brak, a posljednje tri godine nisu više ni zajedno živjeli.

Braku našeg popularnog domaćeg pjevača Mladena Grdovića i njegove supruga Brankice i službeno je došao kraj nakon što je okončan na Općinskom sudu u Zadru.

Pogledaj i ovo Mladen Grdović, Brankica Grdović (FOTO: Dino Stanin/PIXSELL) ponovno zajedno Mladen Grdović dijamantnim prstenom tražio oprost od svoje Brankice, ljubavi su odlučili dati još jednu šansu

Iako je Mladen negirao bračne probleme, zadarski.hr prenosi da je Brankica 21. svibnja podnijela tužbu protiv pjevača radi razvoda braka, a sud ju je potvrdio u kolovozu. Ona je u tužbi navela kako je s Mladenom zaključila brak 4. svibnja 1998. godine, ali da su njihovi odnosi teški i trajno poremećeni te da njihov zajednički život više nije moguć. Navela je i da su ranije u izvanbračnoj zajednici proveli osam godina, ali da posljednje tri godine uopće ne žive zajedno.

Dodala je i da je Mladenu dala nekoliko šansi za pomirbu, međutim da je situacija među njima postajala sve gora. On se s time nije složio i na sudu je u lipnju izjavio kako se ne želi razvesti nakon 20 godina braka.

Pjevač je prekršio i mjeru zabrane približavanja Brankici na udaljenosti manjoj od 30 metara, kada je došao na njezinu adresu gdje je živjela kao podstanar i htio je nasilno ući u stan, pa ga je zbog toga bila prijavila.

"Kako tužiteljica odlučno i sigurno ustraje u postupku razvoda braka, odnosno nema nikakvu želju niti interes poraditi na eventualnoj obnovi njihova odnosa, a iz navedenog proizlazi da više nije moguće održavanje skladnih bračnih odnosa, to u situaciji nedvojbenog izostanka volje na strani jednog supružnika radi obnove poremećenih bračnih odnosa znači ispunjenje uvjeta za razvod braka", stoji u obrazloženju presude Općinskog suda u Zadru.

Supružnici su se tijekom godina nekoliko puta razdvajali i mirili,  a brak je bio ispunjen brojnim turbulencijama iako se Mladen trudio pokazati kako je s njima sve u redu, a bio je privođen i zbog obiteljskog nasilja. 

"Radi se o tome da se mi još uvijek volimo i da od toga nema ništa. Koliko ja znam, nekoliko mojih prijatelja pjevača ženilo se po tri-četiri puta. Ja sam jedanput oženjen i nikad se neću rastaviti. Mi malo u zadnje vrijeme ponižavamo žene, ali mislim da su one 85 % zaslužne za naš uspjeh'', izjavio je Mladen prije nekoliko godina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) +2 David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Celebrity Fotografija Davida Beckhama i njegove kćeri podigla pravu buru, fanovi ne odobravaju način na koji joj iskazuje ljubav

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene