Otkrio o čemu se radi

Mladen Grdović napokon progovorio o razvodu: ''Ja sam se jednom oženio i nikad se neću rastaviti''

Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Mladen Grdović priznaje da i u njegovu braku ima trzavica, no u razgovoru za IN magazin otkrio je da su aktualna nagađanja da se razvodi potpuna izmišljotina.

Temperamentnog Dalmatinca Mladena Grdovića obožavaju u svakom kutku Lijepe Naše, pa ne čudi interes javnosti za njegov ljubavni život. Ondje je uvijek turbulentno, a posljednja šuškanja kažu da je supruzi Brankici prekipjelo, pa je podnijela zahtjev za popis imovine prije razvoda.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

''Radi se o tome da se mi još uvijek volimo i da od toga nema ništa. Koliko ja znam, par mojih prijatelja pjevača su se ženili po tri, četiri puta. Ja sam jedanput oženjen i nikad se ne neću rastaviti. Mi malo u zadnje vrime ponižavamo žene, ali mislim da su one zaslužne 85 % za naš uspjeh'', kazao je Mladen Grdović.

Grdovića pomalo ljute medijski napisi koji su nerijetko daleko od istine.

''Pa ja sam na to otupio. Ali zašto se ne priča da sam prvak Europe?! Da imam 20 zlatnih medalja... Zašto se ne priča da sam ja sve stekao svojim glasom i sa svojih 450 pjesama. Zašto se ne priča da sam ja duša koja je odradila toliko humanitarnih koncerata i svakom tko mi kuca na vrata pomognem'', ističe Grdović.

Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Što je još otkrio Mladen Grdović, pogledajte u videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene