Mladen Grdović priznaje da i u njegovu braku ima trzavica, no u razgovoru za IN magazin otkrio je da su aktualna nagađanja da se razvodi potpuna izmišljotina.

Galerija


Temperamentnog Dalmatinca Mladena Grdovića obožavaju u svakom kutku Lijepe Naše, pa ne čudi interes javnosti za njegov ljubavni život. Ondje je uvijek turbulentno, a posljednja šuškanja kažu da je supruzi Brankici prekipjelo, pa je podnijela zahtjev za popis imovine prije razvoda.

Vezani članci Lu Jakelić Imamo pobjednicu treće emisije: ''Nisam očekivala, ali htjela sam da se isplati učenje ove znojne koreografije'' TLZP: Maja Šutup i Neda Parmać s poblikom zapjevale Mladena Grdovića	 - 2 Muke po Grdoviću i upečatljiv trenutak koji je bilo baš lijepo vidjeti: ''Majo, hoćemo povest? Ajmo!''

''Radi se o tome da se mi još uvijek volimo i da od toga nema ništa. Koliko ja znam, par mojih prijatelja pjevača su se ženili po tri, četiri puta. Ja sam jedanput oženjen i nikad se ne neću rastaviti. Mi malo u zadnje vrime ponižavamo žene, ali mislim da su one zaslužne 85 % za naš uspjeh'', kazao je Mladen Grdović.

Mladen Grdović (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL)
Mladen i Brankica Grdović (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Grdovića pomalo ljute medijski napisi koji su nerijetko daleko od istine.

''Pa ja sam na to otupio. Ali zašto se ne priča da sam prvak Europe?! Da imam 20 zlatnih medalja... Zašto se ne priča da sam ja sve stekao svojim glasom i sa svojih 450 pjesama. Zašto se ne priča da sam ja duša koja je odradila toliko humanitarnih koncerata i svakom tko mi kuca na vrata pomognem'', ističe Grdović.

Mladen Grdović (Foto: Davor Visnjic/PIXSELL)
Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr

Što je još otkrio Mladen Grdović, pogledajte u videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.