Crystal Harris i Hugh Hefner proveli su u braku pet godina.


Vijest o smrti Hugha Hefnera obišla je cijeli svijet. O njegovu životu zaista se može napisati roman, stoga ne čudi što je danas udarna vijest svjetskih medija. Američki mediji odmah su pozornost obratili i na njegovu mlađahnu suprugu Crystal Harris, koju je Hefner oženio 2012. godine.

Vezani članci Slika nije dostupna Ipak je nije ostavio bez svega: Evo što je Hefner ostavio svojoj posljednjoj ženi Slika nije dostupna U zadnji čas - slavni koji su pobjegli pred oltarom!

S njim je ostala do kraja. Iako su bili u braku pet godina, Crystal, prema pisanju medija, neće naslijediti ni dolara. Potpisali su, naime, predbračni ugovor u kojem stoji da u slučaju razvoda ili smrti Crystal neće naslijediti ništa od imovine vrijedne više od 200 milijuna dolara. Hefner je novac ostavio svojoj djeci, ali i nekim humanitarnim udrugama.

Ipak, Crystal ništa neće faliti jer je Hefner u predbračnom ugovoru ostavio stavak koji navodi da će se pripaziti na nju, što znači da će vjerojatno dobivati određeni iznos novca koji će pokriti njezine životne troškove.