Sve ostavio djeci i humanitarcima

Mlada udovica Hugha Hefnera neće dobiti ništa od imovine vrijedne 200 milijuna dolara

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Crystal Harris i Hugh Hefner proveli su u braku pet godina.

Vijest o smrti Hugha Hefnera obišla je cijeli svijet. O njegovu životu zaista se može napisati roman, stoga ne čudi što je danas udarna vijest svjetskih medija. Američki mediji odmah su pozornost obratili i na njegovu mlađahnu suprugu Crystal Harris, koju je Hefner oženio 2012. godine.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner Nestvarno... Procurili detalji o najbizarnijem detalju Playboyeve vile i raskalašenim orgijama, a evo i što se gledalo na TV-u: "Jedne večeri izbrojila sam 17 cura"

S njim je ostala do kraja. Iako su bili u braku pet godina, Crystal, prema pisanju medija, neće naslijediti ni dolara. Potpisali su, naime, predbračni ugovor u kojem stoji da u slučaju razvoda ili smrti Crystal neće naslijediti ništa od imovine vrijedne više od 200 milijuna dolara. Hefner je novac ostavio svojoj djeci, ali i nekim humanitarnim udrugama.

Ipak, Crystal ništa neće faliti jer je Hefner u predbračnom ugovoru ostavio stavak koji navodi da će se pripaziti na nju, što znači da će vjerojatno dobivati određeni iznos novca koji će pokriti njezine životne troškove.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene