Datum sahrane Hugha Hefnera još nije poznat. Javnosti se obratio njegov sin Cooper rekavši da su svi shrvani i da će im jako nedostajati.


Hugh Hefner preminuo je u 91. godini života. Mjesto posljednjeg počivališta legendarnog Hefa već je poznato. Naime, on je još 1992. godine platio 75 tisuća dolara kako bi bio pokopan na groblju Westwood Memorial Park, gdje počivaju najveće filmske i televizijske ikone.

Vezani članci Zabave u Playboyevoj vili Tajne vile koja je desetljećima je bila centar zabave: Poznata imena ispričala što se događalo iza zatvorenih vrata Holly Madison Žena koja je javno progovorila o mračnim tajnama Playboyeve vile iz karantene je izašla u vrućim hlačicama

Platio je toliko kako bi bio sahranjen u grobu pored Marylin Monroe, filmske ikone koja se fotografirala za prvu naslovnicu Playboya i tako Hefneru osigurala planetarni uspjeh. Monroe se 1953. godine skinula za magazin, koji je u rekordnom roku prodan u 50 tisuća primjeraka. Datum sahrane Hugha Hefnera još nije poznat.

Javnosti se u ime obitelji obratio njegov sin Cooper rekavši da je obitelj shrvana, da će svima nedostajati, kao i da je njegov otac imao jako uzbudljiv život. Iako nikad nije našao srodnu dušu i spavao je s preko tisuću žena, Hefner je izjavio svojedobno da je prezadovoljan životom koji je živio. Ženio se tri puta, a tijekom brakova dobio je sveukupno četvero djece.