Simbolično i značajno

Hefner grobnicu kupio prije 25 godina: Želio je biti pokopan baš kraj nje

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Datum sahrane Hugha Hefnera još nije poznat. Javnosti se obratio njegov sin Cooper rekavši da su svi shrvani i da će im jako nedostajati.

Hugh Hefner preminuo je u 91. godini života. Mjesto posljednjeg počivališta legendarnog Hefa već je poznato. Naime, on je još 1992. godine platio 75 tisuća dolara kako bi bio pokopan na groblju Westwood Memorial Park, gdje počivaju najveće filmske i televizijske ikone.

Pogledaj i ovo Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) Nije se uspjelo sakriti! Mračne i gnjusne tajne Playboyeva carstva izlaze na vidjelo, šokantni detalji mnoge su već prenerazili!

Platio je toliko kako bi bio sahranjen u grobu pored Marylin Monroe, filmske ikone koja se fotografirala za prvu naslovnicu Playboya i tako Hefneru osigurala planetarni uspjeh. Monroe se 1953. godine skinula za magazin, koji je u rekordnom roku prodan u 50 tisuća primjeraka. Datum sahrane Hugha Hefnera još nije poznat.

Javnosti se u ime obitelji obratio njegov sin Cooper rekavši da je obitelj shrvana, da će svima nedostajati, kao i da je njegov otac imao jako uzbudljiv život. Iako nikad nije našao srodnu dušu i spavao je s preko tisuću žena, Hefner je izjavio svojedobno da je prezadovoljan životom koji je živio. Ženio se tri puta, a tijekom brakova dobio je sveukupno četvero djece.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene