Mirna Naiia Marić javila se s Floride gdje će u nedjelju predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe 2020.

Galerija


Hrvatsku misicu Mirnu Naiiu Marić u nedjelju očekuje finalni izbor za Miss Universe 2020. Zbog globalne pandemije koronavirusa najprestižniji izbor ljepote na svijetu prolongiran je za šest mjeseci, a dugom očekivanju napokon je stigao kraj. Sedamdeset i pet ljepotica iz svih krajeva svijeta posljednjih tjedan dana boravi na Floridi i ubrzano se sprema za veliko finale.

Vezani članci Renata Lovrinčević Buljan Poznata Splićanka i bivša Miss Universe otkriva kako kvalitetno vježbati u kućnoj izolaciji! Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske - 1 U manekenstvu je završila slučajno, a sad će nas predstavljati na svjetskom izboru: Tko je Mirna Marić?

"Pandemija je prouzročila teškoće u organizaciji izbora za Miss Universe 2020.Odmah pri dolasku svaka od finalistica morala je biti u cjelodnevnoj karanteni uz obavezan negativan PCR test pri dolasku i check-inu. Testirane su još jednom i mjeri im se temperatura svaki dan. Djevojke su pod nadzorom uz strogo poštivanje epidemioloških mjera. Nošenje maski je obavezno prilikom izlaska iz hotelske sobe, nema uobičajenog fotografiranja, selfiji u grupama nisu dopušteni", objašnjava direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske Ivana Delač.

Mirna uživa u mnogobrojnim aktivnostima i željno iščekuje finale.

"Slobodnog vremena nemamo, od ranog jutra smo na fittinzima, probe koreografija traju drugo, imamo i plesnu probu. Jako se veselim jer je s nama na pozorinci i Pitbull", kaže Mirna.

"S raznih cjelodnevnih snimanja idemo direktno u sobe. Dan je prekratak za sve obaveze koje moramo ispuniti. Snimale smo službene fotografije sa poznatim fotografom Fadilom Berishom. Uistinu je profesionalan i vrlo pristupačan za suradnju, a iskustvo sa seta ću pamtiti. Cimerica mi je s Malte i super se slažemo", prepričava lijepa Mirna.

"Nemam favoritkinju, svaka djevojka želi krunu i jedna drugoj smo konkurencija", ističe.

Na Floridu je ponijela prekrasne koktel i večernje haljine dizajnerice Matije Vuice kao i nacionalni kostim u kojem će nastupiti u posebnom showu na pozornici. Intervjue su predstavnice svih zemalja odradile online putem Zoom-a stoga ih sutra očekuje samo preliminarno natjecanje kada će se predstaviti u večernjim haljinama i kupaćim kostimima.

"Format natjecanja ponovno je promijenjen i nakon preliminarnog prednatjecanja znati će se kojih će 20 djevojaka biti prozvano u nedjelju na pozornici u Top 21. Odabire se i jedna finalistica putem online glasovanja na mobilnoj aplikaciji Miss Universe. Osobno mi je format prije nekoliko godina bio draži i puno pravedniji jer se odabiralo po 5 predstavnica sa svakog kontinenta i Europljanke su bile više promatrane, a samim time i ravnopravno zastupljene u Top20", ističe Ivana Delač.

Ovogodišnji izbor za Miss Universe 2020 održava se po šezdeset i deveti put 16.5 u Hollywoodu na Floridi, voditi će ga Mario Lopez i nekadašnja Miss Universe Olivia Culpo. Bivše missice Paulina Vega i Demi Leah Nel Peters pratiti će događanja iz backstagea. Ocjenjivački sud ponovno je sastavljen od uspješnih poslovnih žena, a među njima su se našle i misice Zuleyka Rivera i Brook Lee.

Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

Upoznali su se kad je on imao 18, a ona 41 godinu: Odmah joj je rekao da će se oženiti njome, danas su u braku i imaju dvoje djece