uživa na floridi

Atraktivna Zadranka javila se iz SAD-a gdje je otišla po krunu Miss Universe svijeta, kaže da nema favoritkinju, a pogledajte i kakva joj je konkurencija

Mirna Naiia Marić Mirna Naiia Marić PR 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Naiia Marić Mirna Naiia Marić Mirna Naiia Marić Mirna Naiia Marić Mirna Naiia Marić Mirna Naiia Marić Mirna Naiia Marić Mirna Naiia Marić Mirna Naiia Marić Mirna Naiia Marić +6 Mirna Naiia Marić Galerija

Mirna Naiia Marić javila se s Floride gdje će u nedjelju predstavljati Hrvatsku na izboru Miss Universe 2020.

Hrvatsku misicu Mirnu Naiiu Marić u nedjelju očekuje finalni izbor za Miss Universe 2020. Zbog globalne pandemije koronavirusa najprestižniji izbor ljepote na svijetu prolongiran je za šest mjeseci, a dugom očekivanju napokon je stigao kraj. Sedamdeset i pet ljepotica iz svih krajeva svijeta posljednjih tjedan dana boravi na Floridi i ubrzano se sprema za veliko finale.

Pogledaj i ovo Andrea Erjavec - 1 Evo kako to sve izgleda! Dnevnik jedne Miss: Lijepa Andrea javlja se iz El Salvadora gdje je počeo 72. Miss Universe!

"Pandemija je prouzročila teškoće u organizaciji izbora za Miss Universe 2020.Odmah pri dolasku svaka od finalistica morala je biti u cjelodnevnoj karanteni uz obavezan negativan PCR test pri dolasku i check-inu. Testirane su još jednom i mjeri im se temperatura svaki dan. Djevojke su pod nadzorom uz strogo poštivanje epidemioloških mjera. Nošenje maski je obavezno prilikom izlaska iz hotelske sobe, nema uobičajenog fotografiranja, selfiji u grupama nisu dopušteni", objašnjava direktorica odnosa s javnošću direkcije Miss Universe Hrvatske Ivana Delač.

Mirna uživa u mnogobrojnim aktivnostima i željno iščekuje finale.

"Slobodnog vremena nemamo, od ranog jutra smo na fittinzima, probe koreografija traju drugo, imamo i plesnu probu. Jako se veselim jer je s nama na pozorinci i Pitbull", kaže Mirna.

"S raznih cjelodnevnih snimanja idemo direktno u sobe. Dan je prekratak za sve obaveze koje moramo ispuniti. Snimale smo službene fotografije sa poznatim fotografom Fadilom Berishom. Uistinu je profesionalan i vrlo pristupačan za suradnju, a iskustvo sa seta ću pamtiti. Cimerica mi je s Malte i super se slažemo", prepričava lijepa Mirna.

"Nemam favoritkinju, svaka djevojka želi krunu i jedna drugoj smo konkurencija", ističe.

Na Floridu je ponijela prekrasne koktel i večernje haljine dizajnerice Matije Vuice kao i nacionalni kostim u kojem će nastupiti u posebnom showu na pozornici. Intervjue su predstavnice svih zemalja odradile online putem Zoom-a stoga ih sutra očekuje samo preliminarno natjecanje kada će se predstaviti u večernjim haljinama i kupaćim kostimima.

"Format natjecanja ponovno je promijenjen i nakon preliminarnog prednatjecanja znati će se kojih će 20 djevojaka biti prozvano u nedjelju na pozornici u Top 21. Odabire se i jedna finalistica putem online glasovanja na mobilnoj aplikaciji Miss Universe. Osobno mi je format prije nekoliko godina bio draži i puno pravedniji jer se odabiralo po 5 predstavnica sa svakog kontinenta i Europljanke su bile više promatrane, a samim time i ravnopravno zastupljene u Top20", ističe Ivana Delač.

Ovogodišnji izbor za Miss Universe 2020 održava se po šezdeset i deveti put 16.5 u Hollywoodu na Floridi, voditi će ga Mario Lopez i nekadašnja Miss Universe Olivia Culpo. Bivše missice Paulina Vega i Demi Leah Nel Peters pratiti će događanja iz backstagea. Ocjenjivački sud ponovno je sastavljen od uspješnih poslovnih žena, a među njima su se našle i misice Zuleyka Rivera i Brook Lee.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo - 6 +0 Petar Grašo - 1 Celebrity Slovenski mediji pišu da je Petar Grašo u vezi s atraktivnom vinarkom, glasine je komentirao pjevač, a na priče se osvrnula i ona!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene