dobila lentu

Djevojka iz Zadra koja će nas predstavljati na svjetskom natjecanju ljepote već se neko vrijeme bavi manekenstvom

Miss Universe Hrvatske Miss Universe Hrvatske PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miss Universe Hrvatske Miss Universe Hrvatske Miss Universe Hrvatske +0 Miss Universe Hrvatske Galerija

Mirna Naiia Marić je u finalu izbora ljepote pobijedila među 16 kandidatkinja iz cijele Hrvatske.

Mirna Naiia Marić, 21-godišnja djevojka iz Zadra nova je Miss Universe Hrvatske. Lentu je dobila pred praznom dvoranom zbog mjera opreza nakon širenja koronavirusa, no osigurala si je put u SAD na svjetsko natjecanje.

Pogledaj i ovo Miss Universe Hrvatske - 2 okitila se krunom Evo tko je nova najljepša Hrvatica koja će nas krajem godine predstavljati na svjetskom izboru!

Mirna je u finalu izbora ljepote pobijedila među 16 kandidatkinja iz cijele Hrvatske, drugom pratiljom proglašena je Andrea Erjavec iz Perušića koja se okitila i titulom Miss fotogeničnosti, a prvom pratiljom Daria Matić iz Splita.

Djevojka je završila Školu za primjenjenu umjetnost i dizajn u Zadru, a govori engleski i talijanski. Već neko vrijeme se bavi manekenstvom, zbog čega je posjetila europske metropole među kojima su Pariz i Milano.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The most difficult girls are the ones worth it 💥

A post shared by Mirna Naiia Marić (@mirna.naiia) on

Snimila je nekoliko kampanja za kupaće kostime, od kojih je jedna za veliku kuću, a često na svom profilu na Instagramu objavljuje fotografije s putovanja te druženja s prijateljima.

Na izboru na Miss Universe Hrvatske osim putovanja na svjetsko natjecanje dobila je kao glavnu nagradu četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u vrijednosti do 20.000 eura.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene