Glumica Mirjana Karanović objavila je sliku s, navodno, nudističke plaže.


Već se dugo šuška kako je Mirjana Karanović nudistica, no sada se pojavio i navodni dokaz. Naime, Mirjana je svima pokazala kako uživa u suncu tako što je na Instastory objavila fotografiju s plaže gdje se uglavnom kupaju golaći.

Vezani članci Poznati Hrvati/ce na selu - 1 Iz grada na selo: Saznajte koji su poznati Hrvati odabrali život izvan gradske vreve i nisu požalili Ivana Banfić Ivana Banfić novom pjesmom "Celebrity" poručuje: "Svaki čovjek je zvijezda svog malog svemira!"

Mirjana je objavila fotografiju s plaže Ada Bojana koja je poznata kao raj za nudiste. Ada Bojana riječni je otok, na samom kraju ulcinjske Velike plaže u Crnoj Gori, na mjestu gdje se rijeka Bojana odvaja od nje.

Mirjana Karanović na fotografiji nije puno pokazala. Vidi se šešir i tek komadić ramena i noge, no kako se radi o plaži koja je omiljena golaćima, mnogi su posumnjali da je upravo ovo dokaz da se glumica voli sunčati bez odjeće.

Od hrvatskih javnih osoba Ivana Banfić jednom je prilikom kazala kako voli nudizam. I Žanamari se pohvalila prije nekoliko godina da se nekada znala kupati gola.

Da je Mirjana Karanović nudistica, iako ona to nikada nije potvrdila, mnogi govore, prenosi Blic.