Glumica Mirjana Karanović objavila je sliku s, navodno, nudističke plaže.


Već se dugo šuška kako je Mirjana Karanović nudistica, no sada se pojavio i navodni dokaz. Naime, Mirjana je svima pokazala kako uživa u suncu tako što je na Instastory objavila fotografiju s plaže gdje se uglavnom kupaju golaći.

Vezani članci Ivana Banfić Ivana Banfić živi blizu epicentra potresa: "Bio je 3 km od nas, sve se urušilo i u užasnom sam strahu" Slika nije dostupna U ratu nudista i svingera izgorjela tri kluba

Mirjana je objavila fotografiju s plaže Ada Bojana koja je poznata kao raj za nudiste. Ada Bojana riječni je otok, na samom kraju ulcinjske Velike plaže u Crnoj Gori, na mjestu gdje se rijeka Bojana odvaja od nje.

Mirjana Karanović na fotografiji nije puno pokazala. Vidi se šešir i tek komadić ramena i noge, no kako se radi o plaži koja je omiljena golaćima, mnogi su posumnjali da je upravo ovo dokaz da se glumica voli sunčati bez odjeće.

Od hrvatskih javnih osoba Ivana Banfić jednom je prilikom kazala kako voli nudizam. I Žanamari se pohvalila prije nekoliko godina da se nekada znala kupati gola.

Da je Mirjana Karanović nudistica, iako ona to nikada nije potvrdila, mnogi govore, prenosi Blic.