Miraj Grbić i Marija Omaljev na Instagramu su otkrili da čekaju svoje prvo dijete.

Galerija


Legendarni Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan" postat će tata.

Vezani članci Tarik Džinić Uloga u domaćoj hit-seriji promijenila mu je život, broj obožavateljica naglo se povećao, a sad je otkrio i ono što ih najviše zanima Slika nije dostupna Budite jedan od 10 dobitnika albuma benda Karne!

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (44) i njegova supruga, Hrvatica Marija Omaljev (38), koja je također glumica, sretnu vijest potvrdili su na svojim Instagramima. Oboje su objavili istu prekrasnu fotografiju s plaže u Kaliforniji gdje žive od 2003. godine i gdje Miraj zadnjih godina gradi holivudsku karijeru, a u objavi su otkrili i bebin spol.

"Naša djevojčica stiže u listopadu", napisao je glumac pred fotografije na kojoj se već nazire Marijin trudnički trbuh, a ona je uz istu fotku na svojem Instagramu njihovoj nerođenoj kćeri poručila: "Vole te mama i tata".

Par je ispod objava dobio mnogobrojne čestitke među ostalima i od svojih kolega glumaca poput Tarika Filipovića, Nataše Janjić i Slavka Sobina.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine i ovo će im biti prvo dijete. Vjenčali su se nakon tri godine veze, a glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ima iznad srca.

 

Sjećate se djevojčice koja je prije 10 godina ukrala pažnju s kraljevskog poljupca? Evo gdje je i kako izgleda ova mala zvijezda danas

Njezine uređene i golišave fotke lajkaju milijuni, ali uživo je oni koji je prate sigurno ne bi prepoznali!