Saznajte što vas čeka!

Obitelj Fazlinović od sutra u novim, još smješnijim epizodama hit-serije ''Lud, zbunjen, normalan''!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 2 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 3 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 4 Nove epizode serije Lud, zbunjen, normalan - 1 Lud, zbunjen, normalan Lud, zbunjen, normalan Moamer Kasumović Emir Hadžihafisbegović Moamer Kasumović +0 San Remo Galerija

Oni su ludi i zbunjeni, a katkad i normalni. Naravno, riječ je o najpoznatijoj televizijskoj obitelji Fazlinović koju od sutra gledamo u novim, smješnijim i još zabavnijim epizodama. U kuću Fazlinovićevih vratila se Šefika, gledatelji će pratiti i zgode Izetove tek pronađene kćeri Jelene, a iz daleke Amerike stigao je i Čombe.

Sutra na Novoj TV počinju novi nastavci omiljene serije 'Lud, zbunjen, normalan'. Nove epizode vratile su i neke stare likove koji su ostavili pečat u ovoj hit seriji. Šefika, kućna pomoćnica, u novim nastavcima je dominantnija, čvršća, a njezina riječ sada mnogo više znači u kući Fazlinovića.

Pogledaj i ovo Moamer Kasumović jako su vezani Damir iz Lud, zbunjen, normalan odrastao je okružen ženama, evo kako izgledaju njegove tri sestre

''Sada se Šefika ponovo vraća, došla je iz Njemačke u novom ruhu, svoj je na svome i pokušava da dovede red u haos koji je vladao. Ono što je zanimljivo i obradovat će žene - Šefika počinje uzimati primat u kući i ona se počinje slušati'', priča glumica Jasna Žalica. 

Iako nas je napustio jedan od najvećih glumaca Mustafa Nadarević, njegovi filmovi i serije živjet će vječno. U bogatoj karijeri, uloga Izeta Fazlinovića jedna je od omiljenih svim naraštajima.

''Moj lik se ne mijenja, manje više je tako kako je, prevarant stari, a to što je sklon ženama to su laži. U tim godinama se treba smiriti, ima unuka koji je na prvoj godini medicine, mali Đebra je veliki, to je osvježenje'', pričao je Mustafa. 

Uz Šefiku i Đebricu, stigla je i Jelena, Izetova odrasla kći. U Izetovu slučaju, jabuka ovdje nije pala daleko od stabla.

''Jelena je fakin i Damira uči piti, malo je između ludog Izeta i majke koju nismo vidjeli'', objasnio je Mustafa. 

Vraća se i Čombe! Imućan Čombe kojeg glumi Miraj Grbić, vraća se iz Amerike, a u novim nastavcima Čombe će svako malo pokretati novi biznis. Dio radnje i dalje se odvija u najpoznatijem televizijskom kafiću San Remu. Za šankom i dalje šefuje Marija.

Ne propustite pratiti subotom i nedjeljom od 21.15 na Novoj TV kakve sve zgode i nezgode u novim epizodama najpopularnije humoristične serije čekaju ovu netipičnu obitelj!

 IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Celebrity Princ Harry vraća se kući da bude uz obitelj nakon djedove smrti, ali sve su oči sada uprte u samo jednu osobu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) +0 Princ Philip (Foto: Profimedia) Celebrity Princ Philip inzistirao je na jednoj stvari kad je njegov sprovod u pitanju, kraljica bi se trebala uskoro obratiti naciji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene