Miraj Grbić, koji je poznat kao Čombe u seriji "Lud, zbunjen, normalan" u braku je s hrvatskom glumicom Marijom Omaljev i žive u Los Angelesu.

Galerija


Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (43), koji je najpoznatiji po ulozi Čombeta u humorističnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan" požalio se na što ga supruga sili dok je u izolaciji od koronavirusa. 

Vezani članci Slika nije dostupna Budite jedan od 10 dobitnika albuma benda Karne! Slika nije dostupna Izet u panici: Boji se da ga žele ubiti kako bi mu uzeli stan

"Je*em ti više i koronu i kad žena stane namišljat šta bi mogli", napisao je Miraj pokraj fotografije na Instagramu na kojoj kreči zidove. Njegova objava je nasmijala pratitelje, a neki su priznali da i njih muči taj problem dok su žene dobile ideje kako zaposliti muževe. 

"Znam kako ti je. I mi smo na početku korone obavili zidove", "Sretan rad, majstore", "Super, dao si mi ideju za muža", "A i ti daješ ideje. Kad ti ispaštaš moramo li i mi kojima se žene nisu sjetile krečenja. Nisi fer. Odoh kupiti boju", "Hahaha. I ja sam s tobom", komentirali su.  

Inače, Grbić je u braku s hrvatskom glumicom Marijom Omaljev (37). Supružnici su se 2003. preselili u Los Angeles. 

Jacques Houdek bijesan zbog laži otkrio koliku je novčanu pomoć za najugroženije dobio