Oduševljen je

Srpski zavodnik stigao u Hrvatsku na odmor, na Instagramu se divi i hvali njezinim ljepotama, a neki ga zbog toga napali

Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) Miloš Biković (Foto: Instagram) +0 Miloš Biković (Foto: Instagram) Galerija

Miloš Biković stigao je na ljetni odmor u Hrvatsku, a koliko mu je lijepo, pokazao je na društvenim mrežama.

Popularni srpski glumac i miljenik žena Miloš Biković na ljetni je odmor odlučio doći u Hrvatsku, a njezinim se ljepotama divi i hvali ih na svom profilu na Instagramu, gdje ga prati 1,9 milijuna obožavatelja.

Pogledaj i ovo Miloš Biković Kakav uspjeh! Srpski miljenik žena pridružuje se ekipi serije koja je hit u svijetu, on je vijest tajio od svih, a ovih dana ima i dodatni razlog za veselje!

32-godišnji Miloš objavio je fotografije s Crvenog otoka te iz Rovinja i pokazao kako uživa kod nas.

"Kakav otok. Meni ovo jutro OK, ne znam", napisao je Miloš uz objavljene fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on

"Ukradi me kao auto, molim te", "Predivno", "Želim ti lijep provod, da se lijepo odmoriš, zaslužio si", "Uživaj", "Daj u Zadar poslije", "Dobro nam došao i uživaj", "Presladak si", neki su od komentara obožavateljica.

No nekim se pratiteljima njegov dolazak u Hrvatsku nije svidio pa su ga ružnim komentarima zbog toga kritizirali i napali. 

"Što ćeš raditi s tim ustašama?!" upitao ga je jedan od njih, a Miloš je takve komentare odlučio ignorirati i opustiti se na odmoru.

Miloš je trenutačno jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, zvijezda filma i serije "Južni vjetar", serije "Vratit će se rode" i "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je zasad odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji poput "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

Uspješni glumac može se pohvaliti i ruskom državnom nagradom Medaljom Puškina, koju mu je vlastoručno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene