Miloš Biković osvaja svojim talentom, ali i izgledom.

Galerija


Trenutačno jedan od najuspješnijih srpskih glumaca 30-godišnji Miloš Biković, kojeg hrvatska publika trenutačno može gledati u kinu, u filmu "Južni vetar", može se pohvaliti ruskom državnom nagradom Medaljom Puškina, koju mu je vlastoručno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Vezani članci Sučeljavanje Trumpa i Bidena - 1 Biden rekao da je Rusija globalna prijetnja SAD-u, Kremlj odgovorio: "To je širenje mržnje" U Kastvu se snima film Južni vetar - 1 Kriminal, mafijaši i podzemlje na balkanski način: Vodimo vas na filmski set "Južnog vetra"!

Miloš je prije uspjeha s "Južnim vetrom" ostvario niz zapaženih glumačkih ostvarenja, poput uloge Filipa u seriji "Vratit će se rode" te uloge Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video".

U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je zasad odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji poput "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

Osim poslovnog, Miloš se može pohvaliti i velikim uspjehom kod pripadnica ženskog spola, koje ga obožavaju i jedan je od najpoželjnijih muškaraca u susjednoj nam državi. No na njihovu veliku žalost, glumčevo je srce zauzeto.

Donedavno je bio u vezi s ruskom glumicom Aglajom Tarasovom, a od početka prošle godine ljubi srpsku manekenku Barbaru Tatalović.

Dok on izjavljuje ljubav novoj djevojci, šokirani mu obožavatelji poručuju: "Izgleda poput tvoje majke"

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"

Gigi, pomakni se: Slavna manekenka više nije broj jedan, evo tko je zauzeo njezino mjesto