Miloš Biković osvaja svojim talentom, ali i izgledom.

Galerija


Trenutačno jedan od najuspješnijih srpskih glumaca 30-godišnji Miloš Biković, kojeg hrvatska publika trenutačno može gledati u kinu, u filmu "Južni vetar", može se pohvaliti ruskom državnom nagradom Medaljom Puškina, koju mu je vlastoručno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin.

Vezani članci Popravak ceste Rusi pokušali popraviti rupu na cesti pa napravili cirkus, gori su od likova iz ''A je to'' Elijah Wood Još kao dječak "motao" se oko slavnih glumaca, ali posljednjih godina povukao se od svjetla reflektora

Miloš je prije uspjeha s "Južnim vetrom" ostvario niz zapaženih glumačkih ostvarenja, poput uloge Filipa u seriji "Vratit će se rode" te uloge Aleksandra Tirnanića Tirketa u filmu "Montevideo, Bog te video".

U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je zasad odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji poput "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

Osim poslovnog, Miloš se može pohvaliti i velikim uspjehom kod pripadnica ženskog spola, koje ga obožavaju i jedan je od najpoželjnijih muškaraca u susjednoj nam državi. No na njihovu veliku žalost, glumčevo je srce zauzeto.

Donedavno je bio u vezi s ruskom glumicom Aglajom Tarasovom, a od početka prošle godine ljubi srpsku manekenku Barbaru Tatalović.

Dok on izjavljuje ljubav novoj djevojci, šokirani mu obožavatelji poručuju: "Izgleda poput tvoje majke"

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"

Gigi, pomakni se: Slavna manekenka više nije broj jedan, evo tko je zauzeo njezino mjesto