zaintrigirala javnost

Lijepa partnerica srpske premijerke pokazala tetovažu koju je dosad vješto skrivala, svi se pitaju što simbolizira

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milica Đurđić je osvanula na naslovnici jednog modnog časopisa gdje je pokazala svoju dobro skrivanu tetovažu.

Životna partnerica srpske premijerke Ane Brnabić, liječnica Milica Đurđić, rijetko se pojavljuje u javnosti, no sada je iznenadila potezom.

Pogledaj i ovo Ana Brnabić i Milica Đurić Zajedno su 12 godina Premijerka Srbije i njena partnerica sa sinčićem su došle ispuniti svoju građansku dužnost, no jednu stvar zakon im još uvijek brani

Milica je osvanula na naslovnici novog broja modnog časopisa L'Officiel za koji je dala i intervjuu u kojem je, među ostalim, progovorila o modi, srpskoj umjetnosti, kulturi, ali i o sinu Igoru kojeg je prije gotovo tri godine dobila s premijerkom Srbije.

A osim neočekivanim medijskim istupom, iznenadila je i jednim detaljem na tijelu koji je dosad vješto skrivala.

Naime, Milica je na jednoj od fotografija iz časopisa otkrila da ima tetovažu na zapešću desne ruke, a iako se ne vidi cijela, u srpskim medijima odmah su počeli nagađati koje bi joj moglo biti značenje pa tako, primjerice, Hello piše da mjesto na kojem se nalazi ukazuje na to da joj je od velike važnosti, jer se tu mjere otkucaji srca.

Fotografiju na kojoj se vidi tetovaža možete pogledati ovdje.

Inače, Milica radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije i od obitelji nikada nije krila vezu s premijerkom, no izbjegava javna pojavljivanja.

Ana je prva žena u Srbiji na poziciji premijerke i deklarirana je lezbijka. S Milicom je u vezi 11 godina i zajedno imaju sina Igora, a premijerka ne voli eksponirati svoju obitelj u medijima.

Par je 2018. godine odlučio imati dijete zbog čega se Milica podvrgnula umjetnoj oplodnji. A kako nikada nisu ozakonile svoju vezu, jer u Srbiji još ne postoji zakon o istospolnim brakovima, Brnabić ne može biti ni zakonska skrbnica svojem sinu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Profimedia) Josh Hartnett (Foto: Getty Images) +0 Josh Hartnett (Foto: Getty Images) Nekad i sad Za njim su uzdisale žene diljem svijeta, a on je na vrhuncu slave samo nestao, evo za čime najviše žali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene