teško razdoblje

Poslije razvoda i prekida s curom pjevačica završila u bolnici, a uz nju je novi dečko

Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Miley i Tish Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus, Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Cody Simpson i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) +1 Miley Cyrus (Foto: Instagram) Galerija

Miley Cyrus završila je u bolnicu zbog problema s krajnicima.

Burnom razdoblju u životu pjevačice i glumice Miley Cyrus na nazire se kraj.

Pogledaj i ovo Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Okrutno! Ludo ga je voljela 10 godina, tražila razvod nakon 7 mjeseci, a sad se javno šali na račun toga

Nakon što je prije nekoliko mjeseci objavila vijest da se razvodi od glumca Liama Hemswortha i to zbog blogerice Kaitlyn Carter s kojom je u međuvremenu prekinula, da bi ponovno ljubila muškarca i to jednog od svojih najboljih prijatelja Codyja Simpsona, sada je završila u bolnici.

Naime, 26-godišnja Miley se morala podvrgnuti operaciji vađenja krajnika, a njezin novi 22-godišnji dečko pružao joj je podršku unutar četiri bolnička zida čime se pohvalila na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

"Odjednom se osjećam puno bolje, najslađi dečko došao me posjetiti u bolnicu i otpjevao mi najslađu pjesmu koju je napisao samo za mene. Preposebna je da ju čuju samo moje uši pa ga nagovaram da je objavi sljedeći tjedan", napisala je Miley u pričama na Instagramu dok Cody leži s njom na krevetu i pjeva joj, a donio joj je i buket ruža.

Miley je na profilu na Instagramu napisala i kako se trudi što prije oporaviti, a osim Codyja uz nju je i majka Tish koja joj je češljala kosu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene