Liam Hemsworth i Miley Cyrus predali su papire za razvod sedam mjeseci nakon vjenčanja.

Galerija


Kolovoz ove godine bio je koban za jedan poznati holivudski par.

Vezani članci Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Pjevačica se ne odvaja od nove djevojke: Bodrila je iza pozornice, a na zabavu stigle držeći se za ruke Stella Maxwell, Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Muža je hladnokrvno ostavila, sad je sa ženom, no i prije je ljubila neke poznate dame

Miley Cyrus i Liam Hemsworth zajedno su proveli ukupno 10 godina s povremenim prekidima, a zatim su se napokon vjenčali. Intimna ceremonija održana je u njihovu domu, no svega sedam mjeseci nakon toga, par je predao papire za razvod.

Optužbe su momentalno počele pljuštati s obje strane, a šuškalo se kako je glavni krivac bila pjevačica koja se niti nije htjela udati, već je to učinila zbog Liamova pritiska. Navodno je holivudski ljepotan želio i djecu, no njoj to nije bio prioritet, a bolje upućeniji izvori tvrde i kako se Miley za vrijeme braka ponašala kao da uopće nije u vezi.

S druge strane, ona je nakon razvoda izbacila emotivnu pjesmu "Slide Away" u kojoj je poručila javnosti kako joj je bilo dosta "viskija i pilula", aludirajući na propali brak, no nije se oglašavala dalje vezano za njihovu intimu.

Sada se saznalo i kako je Liam za razvod saznao preko društvenih mreža. Naime, Miley je ovog ljeta započela vezu s blogericom Kaitlynn Carter s kojom je putovala Italijom, a Liam je na mrežama vidio fotografije njihovih vrućih poljubaca te tako saznao da  je ostao bez supruge. Izvori bliski 29-godišnjaku ističu kako je bio u šoku te se osjećao užasno.

Navodno je Liam smatrao kako za uspjeh njihova braka još uvijek ima šanse. No nakon što su fotografije njegove supruge s drugom ženom od koje se ne odvaja obišle svijet, Liam je reagirao na vijesti.

"Samo želim reći da smo se Miley i ja odlučili rastati i želim joj puno sreće i zdravlja", kratko je napisao tri dana nakon toga.

Navodno je problem bila i njezina nevjera, no pjevačica inzistira na tome kako je veza s Kaitlynn započela nakon što su prekinuli.

Kako god bilo, društvene mreže doista su ružan način da se saznaju tako bitne stvari. 

Otkriveno kako je princ William reagirao kad su fotografije razgolićene princeze Diane završile u medijima