Može li gore?

Slavni glumac za razvod od supruge saznao je iz njezinih vrućih fotografija s drugom ženom

Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Instagram) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) +0 Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Galerija

Liam Hemsworth i Miley Cyrus predali su papire za razvod sedam mjeseci nakon vjenčanja.

Kolovoz ove godine bio je koban za jedan poznati holivudski par.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Ljubav ili marketing? Prije nekoliko mjeseci obje su bile u brakovima s muškarcima, a sad se ne odvajaju jedna od druge

Miley Cyrus i Liam Hemsworth zajedno su proveli ukupno 10 godina s povremenim prekidima, a zatim su se napokon vjenčali. Intimna ceremonija održana je u njihovu domu, no svega sedam mjeseci nakon toga, par je predao papire za razvod.

Optužbe su momentalno počele pljuštati s obje strane, a šuškalo se kako je glavni krivac bila pjevačica koja se niti nije htjela udati, već je to učinila zbog Liamova pritiska. Navodno je holivudski ljepotan želio i djecu, no njoj to nije bio prioritet, a bolje upućeniji izvori tvrde i kako se Miley za vrijeme braka ponašala kao da uopće nije u vezi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

S druge strane, ona je nakon razvoda izbacila emotivnu pjesmu "Slide Away" u kojoj je poručila javnosti kako joj je bilo dosta "viskija i pilula", aludirajući na propali brak, no nije se oglašavala dalje vezano za njihovu intimu.

Sada se saznalo i kako je Liam za razvod saznao preko društvenih mreža. Naime, Miley je ovog ljeta započela vezu s blogericom Kaitlynn Carter s kojom je putovala Italijom, a Liam je na mrežama vidio fotografije njihovih vrućih poljubaca te tako saznao da  je ostao bez supruge. Izvori bliski 29-godišnjaku ističu kako je bio u šoku te se osjećao užasno.

Navodno je Liam smatrao kako za uspjeh njihova braka još uvijek ima šanse. No nakon što su fotografije njegove supruge s drugom ženom od koje se ne odvaja obišle svijet, Liam je reagirao na vijesti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

"Samo želim reći da smo se Miley i ja odlučili rastati i želim joj puno sreće i zdravlja", kratko je napisao tri dana nakon toga.

Navodno je problem bila i njezina nevjera, no pjevačica inzistira na tome kako je veza s Kaitlynn započela nakon što su prekinuli.

Kako god bilo, društvene mreže doista su ružan način da se saznaju tako bitne stvari. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William, princ Harry i princeza Diana (Foto: Profimedia) Princ William (Foto: Getty Images) Princ WIlliam (Foto: AFP) +5 Princ WIlliam (Foto: AFP) Celebrity Otkriveno kako je princ William reagirao kad su fotografije razgolićene princeze Diane završile u medijima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene