Frano (65) i Milena (35) čekaju svoje prvo dijete, a beogradska likovna umjetnica u sedmom je mjesecu trudnoće.

Galerija


35-godišnja supruga Frane Lasića, lijepa Milena, u sedmom je mjesecu trudnoće. Prinova stiže u studenom ove godine, a Lasićeva supruga na društvenim je mrežama napisala kako sve rjeđe izlazi.

Vezani članci Dolores Lambaša (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Prerano ugašen život: Dolores Lambaša danas bi slavila 38. rođendan Ivo Gregurević (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ivo Gregurević 2013. godine oprostio se od svoje velike ljubavi Dolores Lambaše

"Nekada mi je četvrtak bio omiljeni dan za izlazak, a sada čaša cijeđene kod kuće i na spavanje", napisala je Milena u opisu fotografija koje je objavila na Instagramu. Dobila je brojne pohvale na račun izgleda, a mnogi su primijetili da blista u trudnoći.

Frano (65) i Milena (35) čekaju svoje prvo dijete, a beogradska likovna umjetnica o sretnim je vijestima progovorila za srpsko izdanje Glorije. "Skakali smo od sreće, ljubili se, grlili kad smo doznali da ćemo postati roditelji", rekla je Milena te otkrila da ime još nisu odabrali.

Da je trudna, objavila je prošloga tjedna na Instagramu. "Navire inspiracija u trudničkim danima", napisala je uz fotografiju na kojoj je sama pozirala.

Milena je za srpsku Gloriju istaknula da su ona i Frano svjesni razlike u godinama, ali im to ne smeta. "Oboje smo je svjesni toga, ali imamo skladan brak. Volimo se već osam godina i isto toliko živimo zajedno, pa me zbog svega toga čude pitanja - zašto smo našu ljubav odlučili okruniti roditeljstvom. Ja obožavam djecu, kao i Frano, koji se oduševio kada sam mu rekla da sam trudna", ispričala je umjetnica.

Lasić se zbog supruge preselio u Beograd, a iza sebe ima iza sebe ima tri braka u kojima je dobio troje djece. S Majom Nikšić ima sina Janka (33), a nakon toga je bio u braku s Beograđankom Ljiljanom te su se odlučili za razvod nakon samo tri tjedna.

Početkom 90-ih oženio se slovenskom manekenkom Živom Štupnik, vjenčali su se 1993. i dobili dvoje djece, kćer Linu (24) i sina Luku (22).

Ima 52 godine, fotke u badiću su joj zaštitni znak, ali ovaj put isklesano tijelo istaknula je u sportskoj opremi