Frano Lasić i Milena Lasić su u braku osam godina i žive skupa u Beogradu gdje je on preselio zbog nje.

Galerija


Glumac i glazbenik Frano Lasić u 66. godini života očekuje dijete s 30 godina mlađom suprugom, umjetnicom Milenom Lasić

Vezani članci Milena Lasić Lijepa supruga našeg 65-godišnjeg glumca objavila fotografiju u sedmom mjesecu trudnoće: ''Nekad sam izlazila u ovo vrijeme'' Frano i Milena Lasić Frano Lasić će u 66. ponovno postati otac, njegova 30 godina mlađa supruga u sedmom je mjesecu trudnoće

Beogradska likovna umjetnica je progovorila o sretnoj vijesti za srpsku Gloriju. "Skakali smo od sreće, ljubili se, grlili kad smo doznali da ćemo postati roditelji", rekla je Milena te otkrila da ime još nisu odabrali. 

Franina supruga je u sedmom mjesecu trudnoće, a dolazak prinove je podijelila prošlog tjedna na svom Instagramu. "Navire inspiracija u trudničkim danima", napisala je uz fotografiju. 

Milena je za srpsko izdanje Glorije istaknula da su ona i Frano svjesni razlike u godinama, ali im ne smeta. "Oboje smo je svjesni, ali imamo skladan brak. Volimo se već osam godina i isto toliko živimo zajedno, pa me zbog svega toga čude pitanja - zašto smo našu ljubav odlučili okruniti roditeljstvom. Ja obožavam djecu, kao i Frano, koji se oduševio kada sam mu rekla da sam trudna", ispričala je umjetnica. 

Dodala je kako je njen suprug spreman za noći bez sna koje dolaze uz bebu te da je u dobroj formi i stalno radi. 

Lasić je zbog supruge preselio u Beograd, a iza sebe ima iza sebe ima tri braka u kojima je dobio troje dece. S Majom Nikšić ima sina Janka (33), a nakon toga je bio u braku s Beograđankom Ljiljanom te su se odlučili za razvod nakon samo tri tjedna.

Početkom 90-ih oženio je slovensku manekenku Živu Štupnik, vjenčali su se 1993. i dobili dvoje djece, kćer Linu (24) i sina Luku (22).

Lejla Filipović uskočila u badić i istaknula savršeno tijelo u 44. godini, njezinu pojavu komentirala i Nina Badrić